آموزش سوپ شهریه
سوپ شهریه یکی از سوپهای معروف ترکیه است که طعمی بسیار لذیذ دارد. برای یادگیری کامل و قدم به قدم تهیه سوپ شهریه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
سینه مرغ | ½ سینه کامل |
پیاز | ۱ عدد |
رشته شهریه | ۱ پیمانه |
ماست | ۱ لیوان |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
آرد | ۲ قاشق غذاخوری |
کره | ۳ قاشق غذاخوری |
نعناع خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آموزش سوپ شهریه
مرحله اول
برای تهیه سوپ شهریه به سبک ترکیه، ابتدا سینه مرغ را به قطعات بزرگ خرد میکنیم و در یک قابلمه مناسب میریزیم. سپس پیاز را به همراه مقداری نمک و ۲ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، قابلمه را روی حرارت میگذاریم تا آب بجوشد. بعد از جوشیدن، کفهای روی آب را با قاشق میگیریم و دور میریزیم. سپس درب قابلمه را میگذاریم تا مرغ خوب بپزد.
مرحله سوم
در همین حین، ماست را با زرده تخم مرغ و آرد در یک کاسه میریزیم و با همزن دستی مخلوط میکنیم تا یکدست شود. وقتی مرغ پخت، پیاز را از قابلمه خارج کرده و دور میریزیم.
مرحله چهارم
حالا مایه ماست را به قابلمه اضافه میکنیم و به صورت مداوم هم میزنیم تا ماست بریزد. بعد از ۱۰ دقیقه، رشته شهریه را هم به قابلمه اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه میپزیم.
مرحله پنجم
به جای رشته شهریه، میتوان از رشته آش یا سوپ هم استفاده کرد. سپس یک تابه کوچک را روی حرارت میگذاریم و کره را در آن ذوب میکنیم و نعناع خشک را به آن اضافه میکنیم.
مرحله ششم
نعناع خشک را کمی تفت میدهیم تا رنگش تغییر کند، سپس آن را به قابلمه سوپ اضافه میکنیم. بعد از اینکه سوپ به غلظت دلخواه رسید، آن را سرو میکنیم و با نان تست میل میکنیم.