آموزش سوپ عدس
سوپ عدس یک غذای خوشمزه و ساده است که در کشورهای مختلف با دستورهای متفاوتی درست میشود. این سوپ میتواند با انواع مختلفی از عدس مثل عدس سبز، زرد و قرمز تهیه شود. سوپ عدس نه تنها خوشمزه است، بلکه به تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از سرماخوردگی کمک میکند. بنابراین، میتوانیم این سوپ را در روزهای سرد پاییز و زمستان آماده کنیم. همچنین، میتوانیم آن را به عنوان پیشغذای مجلسی برای مهمانیها درست کنیم. برای یادگیری بهتر طرز تهیه این سوپ خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای 3 تا 4 نفر | |
عدس | 1 لیوان |
سیب زمینی | 2 عدد متوسط |
هویج | 1 عدد متوسط |
پیاز | 1 عدد متوسط |
گوجه فرنگی | 1 عدد متوسط |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
سیر | 2 حبه |
زنجبیل (اختیاری) | 1 تکه کوچک |
عصاره گوشت یا مرغ | 1 تا 2 عدد |
کدو سبز (اختیاری) | 1 عدد |
پودر زیره و کاری | به مقدار کافی |
زردچوبه و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
روغن و نمک | به مقدار کافی |
دستور پخت سوپ عدس
مرحله اول
برای تهیه سوپ عدس ابتدا پیاز و سیر را پوست کرده و شسته و سپس به صورت ریز خرد میکنیم. قابلمهای را روی حرارت قرار میدهیم و کمی روغن داخل آن میریزیم.
مرحله دوم
سپس پیاز و سیر را به قابلمه اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم تا نرم و سبک شوند. بعد سیبزمینیها را پوست کرده و هویج را نیز با پوستکن پوست میگیریم، سپس هر دو را شسته و به صورت مکعبی خرد میکنیم.
مرحله سوم
گوجهفرنگیها را میشوییم و به شکل مکعبهای متوسط برش میزنیم. سپس این قطعات را به همراه هویج و سیبزمینیهای خرد شده به پیازها اضافه میکنیم و همه را کمی تفت میدهیم. در این مرحله، عدسهای شسته شده را هم اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
فورا زردچوبه، پودر زیره، پودر ادویه کاری، زنجبیل و فلفل سیاه را روی مواد میپاشیم و همه مواد را تفت میدهیم. سپس مواد را به کنارههای قابلمه میزنیم و وسط آن را اندکی خالی میکنیم.
مرحله پنجم
بعد از این کار، رب گوجهفرنگی را در وسط قابلمه میریزیم و به مدت 1 دقیقه تفت میدهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس آن را با دیگر مواد مخلوط کرده و عصاره مرغ را به آن اضافه میکنیم. حالا تا سطح مواد آب جوش یا آب مرغ میریزیم.
مرحله ششم
حالا درب قابلمه را میگذاریم و حرارت را کمی بالا میبریم تا مواد به جوش بیاید. سپس حرارت را کاهش میدهیم تا عدسها به خوبی بپزند. پس از حدود 45 دقیقه تا 1 ساعت، غذا را تست میکنیم.
مرحله هفتم
زمانی که سوپ را تست کردیم و مطمئن شدیم که تمام مواد پخته شدهاند، با استفاده از گوشتکوب برقی سوپ را میکس میکنیم و پوره سوپ عدس را در پیالهای میکشیم. این سوپ را با لیموی تازه نوش جان کنید.