روش تهیه سوپ عدس فرانسوی

سوپ عدس فرانسوی یکی از سوپ‌های خوشمزه و محبوب در فرانسه است که با مواد مختلف تهیه می‌شود. برای یادگیری روش کامل و گام‌به‌گام تهیه این سوپ خوش‌طعم، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
عدس ۱٫۵ پیمانه
آب گوشت یا مرغ ۱ لیتر
پیاز ۱ عدد بزرگ
هویج ۲ عدد
کرفس ۲ ساقه
گوشت گوساله ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۸ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

روش تهیه سوپ عدس فرانسوی

مرحله اول

برای شروع درست کردن این سوپ خوشمزه، ابتدا عدس را چند ساعت در کاسه‌ای با آب خیس کنید. سپس، پیاز را به قطعات ریز خرد کرده و آن را با کمی روغن در یک قابلمه مناسب قرار دهید.

مرحله دوم

قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و بگذارید پیاز خوب تفت بخورد تا نرم و شفاف شود. بعد، سیر را با یک رنده ریز رنده کنید و به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر سیر آزاد شود.

مرحله سوم

حالا هویج و کرفس را به قطعات ریز برش دهید و آنها را به قابلمه اضافه کنید. مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه هم به آن اضافه کنید. همه مواد را کمی تفت دهید تا خوب با هم مخلوط شوند. سپس گوشت را به صورت نازک برش بزنید و به قابلمه بیفزایید.

مرحله چهارم

گوشت را خوب تفت دهید تا رنگ آن عوض شود. سپس عدس خیسانده را بشویید و به قابلمه اضافه کنید. بعد از آن، پوست گوجه فرنگی‌ها را بکنید و آنها را با رنده ریز رنده کنید و به قابلمه بزنید.

مرحله پنجم

آب گوشت یا مرغ را به قابلمه اضافه کنید، سپس درب قابلمه را بگذارید و بگذارید تا مواد به خوبی بپزند. بعد از حدود یک ساعت، وقتی همه مواد خوب پخته شدند، نصف سوپ را از قابلمه بیرون بیاورید.

مرحله ششم

سوپ خارج شده را در بلندر یا میکسر بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس سوپ مخلوط شده را دوباره به قابلمه برگردانید. مزه سوپ را بچشید و در صورت نیاز کمی نمک اضافه کنید. در نهایت، سوپ را در ظرف سرو کنید و نوش جان نمایید.