آموزش سوپ قارچ و بادام هندی

سوپ یکی از پیش غذای محبوب است که در هر گوشه دنیا تهیه و سرو می‌شود. به دلیل وجود مایعات در سوپ و مواد شفابخش آن، سوپ‌ها معمولاً به بیماران و کسانی که سرما خورده‌اند توصیه می‌شوند. سوپ قارچ و بادام هندی سوپی خاص است که بدون استفاده از هیچ رنگ‌دهنده‌ای مانند رب گوجه‌فرنگی درست می‌شود. این سوپ فقط با دو ماده اصلی، یعنی قارچ و بادام هندی تهیه می‌شود و به علت استفاده از بادام هندی، طعم خوشمزه و خواص غذایی بسیاری دارد. همچنین به جای استفاده از آب مرغ، می‌توانید از آب سبزیجات استفاده کنید که این باعث می‌شود سوپ برای افرادی که رژیم گیاه‌خواری دارند نیز مناسب باشد.

مواد لازم برای ۳ نفر
بادام هندی خام سه چهارم پیمانه
پیاز ۱ عدد متوسط
سیر ۳ حبه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه و فلفل کاین به مقدار لازم
آویشن تازه چند ساقه
قارچ ۱ کیلو گرم
آب مرغ ۲ پیمانه
پنیر گودا دودی یا پارمزان به مقدار دلخواه

دستور پخت سوپ قارچ و بادام هندی

مرحله اول

برای شروع تهیه سوپ قارچ و بادام هندی، ابتدا بادام هندی‌ها را در یک کاسه قرار داده و روی آنها آب می‌ریزیم تا کاملاً در آب غوطه‌ور شوند. سپس آنها را به مدت دو ساعت در آب می‌گذاریم تا خیس بخورند. پیاز را شسته و پوست می‌کنیم و بعد به صورت نگینی ریز خرد می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله یک قابلمه را روی حرارت می‌گذاریم و کم کم روغن را داخل آن می‌ریزیم. وقتی روغن کمی داغ شد، پیازهای خرد شده را به آن اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا سبُک و طلایی شوند. سپس سیر رنده‌شده را به آن اضافه می‌کنیم و مقداری تفت می‌دهیم.

مرحله سوم

حالا زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و فلفل کاین و ساقه‌های آویشن را به مخلوط اضافه کرده و هم می‌زنیم. سپس قارچ‌ها را که شسته و خرد کرده‌ایم به مخلوط اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا آب قارچ‌ها تبخیر شود و کمی سرخ شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله آب مرغ را به مخلوط اضافه کرده و هم می‌زنیم و می‌گذاریم تا با هم بجوشند. در این فاصله بادام هندی‌ها را آماده می‌کنیم. آنها را آبکش می‌کنیم و اجازه می‌دهیم آب اضافی‌شان برود.

مرحله پنجم

بادام هندی‌ها را همراه با یک لیوان آب در مخلوط‌کن می‌ریزیم و با سرعت بالا میکس می‌کنیم تا نرم و کرمی شوند. سپس حرارت سوپ را کم می‌کنیم و ساقه‌های آویشن را از داخل سوپ خارج می‌کنیم.

مرحله ششم

کرم بادام هندی را به سوپ اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم تا با مواد دیگر ترکیب و یکدست شود. قبل از سرو می‌توانیم کمی پنیر گودا دودی یا پنیر پارمزان به سوپ اضافه کنیم که این بستگی به سلیقه خود دارد.

مرحله هفتم

اگر بخواهید، می‌توانید کل سوپ را قبل از اضافه کردن بادام هندی‌ها میکس کنید که این بستگی به سلیقه شخصی شما دارد. در انتها می‌توانید سوپ را با مغز تخمه آفتابگردان یا پرک بادام تزیین کنید و آن را با کلم بروکلی یا کلم بروکسل گریل شده در فر سرو کنید.