آموزش سوپ مرغ

سوپ مرغ یکی از سوپ‌های خوشمزه و مقوی است که در کشورهای مختلف درست می‌شود. این سوپ برای سلامتی مفید است و می‌تواند به کسانی که دچار سرماخوردگی شده‌اند کمک کند. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله آموزش سوپ مرغ در ادامه با چیشی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ ۲۵۰ گرم
هویج ۲ عدد متوسط
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
لیمو ترش ۱ عدد
پیاز ۱ عدد بزرگ
سیر ۱ حبه
جعفری ۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
زردچوبه و روغن به اندازه کافی

آموزش سوپ مرغ

مرحله اول

برای تهیه سوپ مرغ خوشمزه ابتدا گوشت مرغ را در یک قابلمه مناسب قرار می‌دهیم و بدون روغن کمی تفت می‌دهیم. سپس کمی روغن و زردچوبه به مرغ اضافه می‌کنیم و دوباره تفت می‌دهیم. بعد از آن، ۲ لیوان آب جوش به مرغ اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

بگذارید مرغ به مدت ۱۵ دقیقه در آب جوش بماند تا بوی نامطبوع آن گرفته شود و کمی پخته شود. بعد از نیم‌پز شدن، مرغ را به قطعات کوچک مانند ریش ریش می‌تراشیم یا خرد می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.

نکته: برای اینکه طعم و بوی بد مرغ از بین برود، وقتی آب شروع به جوشیدن کرد، کف‌های سفیدی که روی سطح آب جمع می‌شود را با یک قاشق بردارید و دور بریزید.

مرحله سوم

حالا سیر و پیاز را به صورت ریز خرد می‌کنیم و در یک قابلمه مناسب با مقدار کمی روغن تفت می‌دهیم تا نرم شوند. دقت کنید که روغن زیادی اضافه نکنید زیرا باعث می‌شود سوپ چرب شود.

مرحله چهارم

بعد از نرم شدن سیر و پیاز، مقداری زردچوبه اضافه کرده و مواد را یک دقیقه دیگر تفت می‌دهیم. سپس، گوشت مرغ خردشده را به قابلمه اضافه کرده و چند دقیقه دیگر با سیر و پیاز تفت می‌دهیم.

مرحله پنجم

حالا ۴ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کرده و درب آن را می‌گذاریم تا مرغ به طور کامل بپزد. بعد از ۳۰ دقیقه، هویج‌ها را به صورت نگینی یا حلقه‌ای خرد کرده و به سوپ اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

۱۵ دقیقه
“““html

پس از اینکه هویج‌ها را به خوراک اضافه کردیم، سیب‌زمینی‌ها را به شکل مکعبی خرد کرده و به قابلمه سوپ اضافه می‌کنیم. توجه داشته باشید که سیب‌زمینی‌ها را همزمان با دیگر مواد به خوراک اضافه نکنید، چون خیلی زود له می‌شوند.

مرحله هفتم

در ۱۵ دقیقه آخر پخت، جعفری را خرد کرده و همراه با کمی نمک و فلفل سیاه به سوپ اضافه می‌کنیم. بعد از افزودن جعفری، هرگز درب قابلمه را نگذارید، چون باعث بد رنگ شدن جعفری‌ها می‌شود.

مرحله هشتم

زمانی که سوپ کاملاً آماده شد، آن را در ظرف سوپخوری سرو کرده و با جعفری خرد شده و برش‌های لیمو ترش تزیین می‌کنیم. آب لیمو ترش را می‌توانید داخل سوپ بریزید یا اینکه بعد از آماده شدن سوپ در کنار آن سرو کنید.

نکات آموزش سوپ مرغ

لعاب دار کردن سوپ مرغ

سوپ مرغ یکی از سوپ‌های آبکی است و لعاب ندارد. اگر دوست دارید سوپ شما کمی غلیظ و لعاب‌دار شود، هنگام اضافه کردن هویج‌ها، یک مشت کوچک رشته ورمیشل خرد شده (یا پودر شده) به سوپ اضافه کنید تا لعاب‌دار شود.

خوشرنگ شدن سوپ مرغ

رنگ سوپ مرغ به یاری زردچوبه معمولاً زرد کمرنگ است و ممکن است برخی افراد این ظاهر را نپسندند. برای خوشرنگ‌تر شدن سوپ مرغ، می‌توانیم یک قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی را در روغن سرخ کنیم و سپس به سوپ اضافه کنیم.

سوپ مرغ با رشته فرنگی

سوپ مرغ انواع متفاوتی دارد و می‌توانیم به سلیقه خود آن را با مواد مختلفی مانند رشته ورمیشل درست کنیم. اگر می‌خواهید این سوپ خوشمزه را با رشته ورمیشل تهیه کنید، می‌توانید از دستور زیر استفاده نمایید.

استفاده از عصاره مرغ

در صورت تمایل، برای خوشمزه‌تر شدن سوپ مرغ، می‌توانیم از عصاره مرغ نیز در این سوپ استفاده کنیم. پیشنهاد ما استفاده از عصاره مرغ خانگی است که طعم بسیار خوبی به سوپ مرغ می‌دهد. برای تهیه این عصاره، آموزش زیر را مطالعه کنید.