آموزش سوپ پیاز فرانسوی
سوپ پیاز فرانسوی یکی از پیشغذاهای خوشمزه و محبوب در سطح جهانی است که ریشهاش به کشور فرانسه برمیگردد. برای یادگیری این دستور پخت خوشمزه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
پیاز | ۳ عدد متوسط |
کره | ۱ قاشق غذاخوری |
سیر | ۱ حبه |
عصاره مرغ | ۱ عدد |
آرد سفید | ۱ قاشق غذاخوری |
شکر | ½ قاشق چایخوری |
نان تست | ۱ عدد |
پنیر پیتزا | ۱۰۰ گرم |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
برگ بو و آویشن | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت سوپ پیاز فرانسوی
تفت دادن پیاز و سیر
برای درست کردن سوپ پیاز به سبک فرانسوی، اول پیازها را به صورت خلالی برش میزنیم و همراه با کره در یک تابه مناسب تفت میدهیم تا نرم و کمی کاراملی شوند. سپس سیر را رنده کرده و به تابه اضافه میکنیم.
اضافه کردن سایر مواد
سیر را فقط به اندازهای تفت میدهیم که عطر آن بلند شود. بعد شکر و عصاره مرغ خرد شده را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم. حالا ۳ پیمانه آب جوش به تابه میافزاییم. سپس برگ بو و آویشن را اضافه میکنیم.
پخت سوپ
حالا درب قابلمه را میگذاریم و اجازه میدهیم سوپ به خوبی بپزد. در همین حین، نان تست را در توستر برشته میکنیم و بعد آن را خرد کرده و با روغن زیتون کمی تفت میزنیم و کنار میگذاریم.
اضافه کردن پنیر پیتزا
وقتی سوپ پیاز آماده شد، آن را در دو کاسه مناسب (کاسههای باید قابل استفاده در فر باشند) میریزیم و نان تست برشته را بین کاسهها تقسیم میکنیم. در آخر پنیر پیتزا را روی سوپها میپاشیم.
سرو
فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. سپس کاسههای سوپ را به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار میدهیم تا پنیر ذوب شود. اگر دوست دارید پنیر روی سوپها طلایی شود، میتوانید چند دقیقه گریل را روشن کنید.