آموزش سوپ کاهو

سوپ یک خوراکی محبوب است که هم به عنوان پیش غذا و هم غذای اصلی در ایران و دیگر کشورها استفاده می‌شود. در مهمانی‌ها، سوپ‌های غلیظ و سفید بسیار طرفدار دارند. یکی از این سوپ‌های خوشمزه، سوپ کاهو است. کاهو به خاطر ویتامین A و فیبر بالایی که دارد، بسیار مفید برای سلامتی است. در این دستور پخت از آب مرغ یا گوشت استفاده می‌کنیم، اما می‌توان از عصاره مرغ هم استفاده کرد. فقط توجه داشته باشید که اگر از عصاره استفاده کردید، مقدار نمک را کم کنید تا سوپ شور نشود.

مواد لازم برای 4 نفر
کاهو 1 عدد متوسط
آب مرغ یا گوشت 4 پیمانه
پیاز 1 عدد متوسط
سیب زمینی 2 عدد متوسط
کره 50 گرم
آرد 3 قاشق غذاخوری
شیر 3 پیمانه
قارچ 1 پیمانه
خامه 100 گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت سوپ کاهو

مرحله اول

برای درست کردن سوپ کاهو، ابتدا پیاز را با دقت بشویید، پوست آن را بکنید و به قطعات کوچک برش بزنید. یک قابلمه بزرگ را روی حرارت ملایم قرار دهید و کمی روغن داخل آن بریزید تا گرم شود.

مرحله دوم

پیازهای خرد شده را در روغن بریزید و خوب تفت دهید تا کمی طلایی و نرم شوند. سپس قارچ‌ها را بشویید و خرد کنید و به پیازها اضافه کنید و ادامه دهید به تفت دادن. بعد از آن، کاهو را بشویید و به صورت نازک خرد کنید.

مرحله سوم

کاهو را به مخلوط پیاز و قارچ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کمی پخته شود. بعد از چند دقیقه، نمک و فلفل را اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس آب مرغ یا گوشت را به قابلمه اضافه کنید، درب آن را بگذارید و اجازه دهید مواد به مدت نیم ساعت بپزند.

مرحله چهارم

در یک قابلمه کوچک، مقدار کمی آرد بریزید و آن را روی حرارت کم تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود. بعد از کمی تفت دادن، کره را اضافه کنید و مخلوط کنید تا آرد و کره کمی تفت بخورند.

مرحله پنجم

حال شیر را به آرامی و در چند مرحله به مخلوط آرد و کره اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا گلوله نشود. اجازه دهید مخلوط روی حرارت اندکی بماند و آن را هم بزنید تا غلیظ شود.

مرحله ششم

سیب زمینی‌ها را که شسته و پوست کنده‌اید رنده کنید و به سوپ اضافه کنید. سپس مخلوط شیر و آرد را به آن بیفزایید و مرتب هم بزنید تا مخلوط شود. سپس با حرارت کم بگذارید یک ساعت بپزد و غلیظ شود.

مرحله هفتم

زمانی که آماده سرو کردن سوپ هستید، خامه را به آرامی به سوپ اضافه کنید و سپس از روی حرارت بردارید. همچنین می‌توانید در صورتی که دوست دارید، کمی آبلیمو به سوپ اضافه کنید.