آموزش سویا استراگانوف

بیف استراگانوف یک غذای معروف روسی است که از گوشت گوساله درست می‌شود. این غذا تنوع‌های دیگری هم دارد. چیکن استراگانوف نیز از مرغ تهیه می‌شود. اما می‌توانیم این غذا را به صورت کاملاً گیاهی درست کنیم که برای کسانی که گیاه‌خواری می‌کنند گزینه‌ای عالی است. در این دستور، از سویا برای درست کردن سویا استراگانوف استفاده شده است. اگر می‌خواهید روش تهیه کامل و مرحله به مرحله سویا استراگانوف را یاد بگیرید، با ما در ادامه این مطلب همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سویا درشت خشک ۳ لیوان
پیاز بزرگ ۲ عدد
شیر گیاهی خانگی یک و نیم لیوان
قارچ ورقه شده دو و نیم لیوان
لیمو ترش ۳ قاشق غذا خوری
پاپریکا، فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم
آویشن و پودر سیر و نمک به مقدار لازم
پنیر پیتزا گیاهی یک چهارم لیوان
آرد ۱ قاشق غذا خوری سر پر
کره گیاهی ۱ قاشق غذا خوری
روغن ۳ قاشق غذا خوری
سس مایونز گیاهی ۱ قاشق غذا خوری
سیب زمینی متوسط ۳ عدد

آموزش سویا استراگانوف

مرحله اول

برای تهیه سویا استراگانوف خوشمزه، اول سویاها را یکی دو ساعت در آب ولرم خیس می‌کنیم. پیازها را شسته و پوست می‌گیریم و به صورت نازک خرد می‌کنیم. یک تابه را با کمی روغن روی حرارت می‌گذاریم تا داغ شود.

مرحله دوم

سپس پیازها را به تابه اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا کمی طلایی رنگ شوند. سویا را شسته و آبکش کرده و کمی با دست فشار می‌دهیم تا آب آن خارج شود. با یک قیچی آشپزخانه سویاها را به تکه‌های نسبتاً نازک و دراز برش می‌زنیم.

مرحله سوم

پس از آن، سویاهای برش‌زده را به پیازها اضافه کرده و تبدیل به یک مخلوط خوشمزه می‌شوند.