آموزش سیب زمینی شکم پر

سیب زمینی شکم پر یکی از غذاهای خوشمزه و بین‌المللی است که با مواد مختلف تهیه می‌شود. برای یادگیری تهیه این غذا در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
ژامبون ۱۵۰ گرم
پنیر پارمزان ۵۰ گرم
پنیر چدار ۵۰ گرم
پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
گوجه فرنگی ۲ عدد کوچک
پنیر خامه ای ۱ قاشق غذاخوری
پیازچه ۲ قاشق غذاخوری
سس مایونز ۱ قاشق غذاخوری
کره ۲۵ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
پاپریکا و روغن به مقدار کافی

دستور پخت سیب زمینی شکم پر

پوست کندن سیب زمینی ها

برای درست کردن سیب زمینی شکم پر، ابتدا سیب زمینی‌ها را خوب می‌شوییم و آنها را با پوست به دو نیم می‌کنیم. سپس فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود.

قرار دادن سیب زمینی ها در فر

سپس سیب زمینی‌ها را با کمی روغن چرب می‌کنیم و روی آنها نمک، فلفل سیاه و پاپریکا می‌پاشیم. بعد آنها را روی سینی فر می‌گذاریم و روی سینی را با فویل آلومینیومی می‌پوشانیم.

پخت سیب زمینی ها

در این مرحله، چند سوراخ روی فویل ایجاد می‌کنیم و سینی را به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت درون فر قرار می‌دهیم تا سیب زمینی‌ها بپزند. بعد از پخت، سیب زمینی‌ها را از فر خارج می‌کنیم.

اضافه کردن ژامبون

حالا با یک قاشق داخل سیب زمینی‌ها را خالی می‌کنیم و قسمت‌های خارج شده را در یک کاسه می‌ریزیم و آنها را له می‌کنیم. سپس ژامبون را خرد کرده و به سیب‌زمینی‌ها اضافه می‌کنیم.

افزودن پیازچه

در این مرحله، پیازچه را خرد کرده و به مواد اضافه می‌کنیم و همچنین سس مایونز را به آن می‌زنیم. بعد همه مواد را خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند. سپس سیب‌زمینی‌ها را با این مخلوط پر کرده و روی هر کدام یک تکه گوجه فرنگی می‌گذاریم.

قرار دادن در فر

حالا سیب‌زمینی‌ها را روی سینی می‌گذاریم و دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم می‌کنیم. سپس سیب‌زمینی‌های شکم پر را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار می‌دهیم تا برشته و طلایی شوند.