آموزش سیب زمینی متری
سیب زمینی متری یکی از غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که با طعمهای مختلف تهیه میشود. برای یادگیری روش تهیه این غذای دلچسب، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم سیب زمینی متری | |
سیب زمینی متوسط | ۳ عدد |
نشاسته ذرت | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | به مقدار کافی |
نمک، پودر سیر و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آموزش سیب زمینی متری
مرحله اول
برای شروع تهیه سیب زمینی متری، ابتدا سیب زمینیها را تمیز میشوییم. سپس آنها را در دستگاه بخارپز میگذاریم و اجازه میدهیم کاملاً بپزند. بعد از پختن، سیب زمینیها را از دستگاه خارج میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، پوست سیب زمینیها را جدا کرده و در یک کاسه میگذاریم. سپس با استفاده از گوشتکوب، آنها را خوب میکوبیم تا به شکل پوره درآید. سپس مقداری نمک، پودر سیر و فلفل سیاه به پوره سیب زمینی اضافه میکنیم.
مرحله سوم
حالا باید مقدار کمی نشاسته ذرت به پوره سیب زمینی اضافه کنیم و با دست آن را ورز دهیم. سپس یک کیسه فریزر روی سطح کار میگذاریم و مخلوط پوره را روی آن قرار میدهیم.
مرحله چهارم
دوباره یک کیسه فریزر دیگر روی پوره قرار میدهیم و با وردنه آن را باز میکنیم. سپس کیسه فریزر را کنار میزنیم و کمی نشاسته ذرت روی پوره میپاشیم و آن را پخش میکنیم.
مرحله پنجم
حالا با چاقو پوره سیب زمینی را به اندازههای دلخواه برش میزنیم، سپس تابهای مناسب برمیداریم و روی حرارت متوسط میگذاریم. مقداری روغن مایع در تابه میریزیم و صبر میکنیم تا روغن داغ شود.
مرحله ششم
در آخر برشهای سیب زمینی را در تابه قرار میدهیم و به خوبی سرخ میکنیم. زمانی که سیب زمینیها به رنگ طلایی درآمدند، آنها را از تابه خارج کرده و روی دستمال حولهای میگذاریم تا روغن اضافی آنها گرفته شود. نوش جان!