آموزش سیرابی

سیرابی یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایران است که در شهرهای مختلف با دستورهای گوناگونی تهیه می‌شود. این غذای خوشمزه در گذشته طرفداران زیادی داشته و به همین دلیل در کنار کله و پاچه در رستوران‌ها سرو می‌شده است. با وجود اینکه امروزه هنوز هم می‌توان سیرابی را در برخی از رستوران‌ها پیدا کرد، افرادی که مشکلات گوارشی دارند بهتر است در مصرف آن احتیاط کنند، زیرا ممکن است علائم گوارشی را تشدید کند. برای یادگیری نحوه تهیه این غذا، با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۵ نفر
سیرابی گوسفند ۱ عدد
جگر سفید گوسفند ۱ عدد
پیاز ۱ عدد متوسط
زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
نمک ۲ قاشق چایخوری
زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه ۲ قاشق چایخوری
روغن حیوانی ۱ قاشق غذاخوری
مواد از بین بردن بوی زهم سیرابی
پیاز ۱ عدد
سیر ۵ حبه
کرفس ۲ ساقه
فلفل دلمه‌ای ½ فلفل
هویج ۱ عدد

دستور پخت سیرابی

مرحله اول

برای تهیه سیرابی خوشمزه، ابتدا سیرابی را با دقت تمیز کرده و سپس از وسط نصف می‌کنیم. بعد آن را روی تخته آشپزخانه گذاشته و به صورت مستطیلی با ابعاد ۵ سانتیمتر ارتفاع و ۳ سانتیمتر عرض برش می‌زنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، جگر سفید را نیز با دقت شسته و روی تخته آشپزخانه کمی…