آموزش شامی مرغ
شامی مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و سریع ایرانی است که با مواد متفاوتی آماده میشود. برای یادگیری این آشپزی ساده، ادامه مطلب را در سایت آموزشی رضیم دنبال کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۶۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۳ عدد |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
سیب زمینی | ۱ عدد متوسط |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
روغن و زردچوبه | به مقدار کافی |
دستور پخت شامی مرغ
آماده سازی سیب زمینی
برای درست کردن شامی مرغ ابتدا سیب زمینی را همراه با یک لیوان آب در یک قابلمه کوچک میریزیم و روی حرارت میگذاریم تا بپزد. سپس پوست سیب زمینی را جدا میکنیم و آن را با رنده ریز رنده کرده و در یک کاسه بزرگ میریزیم.
اضافه کردن سایر مواد
سپس پیاز را با رنده ریز رنده میکنیم و پس از اینکه با فشار دست، آب آن را گرفتیم، به کاسهای که سیب زمینی در آن است اضافه میکنیم. حالا گوشت مرغ را چرخ میکنیم و با کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه میکنیم.
مخلوط مرغ و سیب زمینی
در این مرحله تخم مرغها را در یک کاسه کوچک میشکنیم و با چنگال خوب هم میزنیم تا کاملاً مخلوط شوند. سپس تخم مرغها را به مخلوط سیب زمینی و مرغ اضافه کرده و همه مواد را با هم خوب ترکیب میکنیم.
ورز دادن
حالا مخلوط را با دست خوب ورز میدهیم تا کاملاً یکدست و منسجم شود. اگر مایه شامی چسبناک نبود، یک تخم مرغ دیگر به آن اضافه میکنیم. سپس در یک تابه کمی روغن میریزیم و روی حرارت میگذاریم.
فرم دادن
مقداری از مایه شامی را با دست فرم میدهیم و وسط آن را با انگشت سوراخ میکنیم. سپس آن را در روغن داغ میاندازیم تا سرخ شود. وقتی یک سمت شامیها سرخ شد، آنها را برمیگردانیم تا سمت دیگر نیز سرخ شود.
گرفتن روغن اضافی
بعد از سرخ شدن شامیها، آنها را روی دستمال حولهای میگذاریم تا روغن اضافیشان گرفته شود. سپس شامیها را در ظرف دلخواهمان سرو کرده و با خیارشور، گوجه فرنگی و پیاز خرد شده میخوریم.