آموزش شنیسل مرغ

شنیتسل یا شنیسل مرغ یکی از غذاهای خوشمزه آلمانی است که طرفداران زیادی دارد. این غذا به عنوان یک غذای بین المللی هم شناخته می‌شود. برای یادگیری این آموزش آشپزی آلمانی در ادامه با رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ کامل ۲ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد متوسط
پودر پانکو یا سوخاری ۱ لیوان
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
آرد نصف لیوان
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن مخصوص سرخ کردنی به مقدار لازم

دستور پخت شنیتسل مرغ

برش سینه های مرغ

برای درست کردن شنیسل مرغ ابتدا سینه‌های مرغ را روی تخته آشپزخانه بگذارید و از وسط برش بزنید تا نازک‌تر شود. بعد، سینه‌ها را کنار هم بچینید و یک طرف پلاستیک فریزر را برش بزنید.

کوبیدن سینه مرغ

حالا پلاستیک را روی سینه‌ها بگذارید تا به خوبی پوشانده شود. سپس با بیفکوب روی سینه‌ها بزنید تا هم سطح آن‌ها یکنواخت بشود و کمی نازک‌تر شود. بعد سینه‌ها را برگردانید و طرف دیگر را هم با بیفکوب بزنید.

طعم دار کردن

مواظب باشید که زیادی نزنید تا سینه‌ها خراب نشوند. برای طعم‌دار کردن، سینه‌ها را در یک کاسه بگذارید و آب لیمو، زعفران دم کرده و پیاز خرد شده را به آن‌ها اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.

داغ کردن روغن

سپس روی کاسه را سلفون بکشید و آن را به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا طعم بگیرد. در این حین، یک تابه را روی حرارت کم بگذارید و روغن مناسب سرخ کردنی را در آن بریزید تا داغ شود.

افزودن ادویه

کاسه سینه‌ها را از یخچال بیرون آورید و پیازها را از روی سینه‌ها جدا کنید و روی تخته آشپزخانه کنار هم بگذارید. کمی نمک و فلفل (فلفل اختیاری است) روی آن‌ها بپاشید و بعد برگردانید.

آماده کردن تخم مرغ و آرد برای سوخاری کردن

حالا طرف دیگر را هم با نمک و فلفل مزه‌دار کنید. سپس سه ظرف کنار هم بگذارید؛ در یکی پودر پانکو بریزید و در دیگری دو عدد تخم مرغ را در ظرفی می‌شکنیم و با چنگال زرده و سفیده آنها را خوب هم می‌زنیم. سپس در ظرف دیگری آرد می‌ریزیم.

آغشته کردن سینه مرغ به مواد

زمانی که مطمئن شدیم روغن گرم شده، یکی از سینه‌های مرغ را ابتدا در ظرف آرد می‌گذاریم و روی آن آرد می‌پاشیم تا سطحش کاملاً آغشته شود. سپس کمی سینه مرغ را تکان می‌دهیم تا آرد اضافی بریزد.

سرخ کردن

حال سینه مرغ را به ظرف تخم مرغ منتقل می‌کنیم تا همه‌جا با تخم مرغ پوشیده شود. سپس آن را در ظرف پانکو یا آرد سوخاری قرار می‌دهیم و دوباره تمام سطح مرغ را می‌پوشانیم. بعد از این مراحل فوراً سینه مرغ را در تابه می‌گذاریم تا سرخ شود و بعد آن را برمی‌گردانیم تا سمت دیگرش هم سرخ شود.

سرو

اگر تابه اندازه کافی بزرگ باشد، می‌توانیم ۲ یا ۳ تا سینه مرغ را همزمان در آن قرار دهیم. بعد از آماده شدن شنیسل‌ها، آنها را روی توری می‌گذاریم تا روغن اضافی آنها بریزد. در نهایت، آنها را در ظرف سرو قرار می‌دهیم و در صورت تمایل می‌توانیم با سیب‌زمینی سرخ‌کرده و سس قارچ سرو کنیم.

نکات تهیه شنیسل مرغ

سس قارچ مخصوص

شنیسل مرغ کمی خشک است، بنابراین بهتر است با سس سرو شود. یکی از معروف‌ترین سس‌هایی که معمولاً با این غذا سرو می‌شود، سس قارچ است. برای تهیه سس قارچ به روش رستورانی، می‌توانید آموزش زیر را دنبال کنید.