آموزش شوت بولار

شوت بولار یکی از غذاهای معروف کریسمس در سوئد است که به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. برای یادگیری روش کامل و گام به گام تهیه شوت بولار، تا پایان با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
جعفری تازه ۶ شاخه
پیاز ۱ عدد درشت
مغز نان باگت ۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۴ قاشق غذاخوری
جوزهندی و زنجبیل از هر کدام ¼ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
مواد لازم برای سس
کره ۵۰ گرم
آرد ۱ قاشق چایخوری
شیر ۱ لیوان
آب لیمو ترش تازه ۳ قاشق غذاخوری
شوید تازه ۵ قاشق غذاخوری

آموزش شوت بولار

مرحله اول

برای تهیه شوت بولار خوشمزه، ابتدا پیاز را با رنده ریز رنده کرده و آب اضافه‌اش را با استفاده از یک صافی جدا می‌کنیم. سپس گوشت چرخ کرده…

“““html

مواد لازم را به همراه پیاز درون یک کاسه مناسب می‌ریزیم.

مرحله دوم

حالا جعفری را خوب شسته و به صورت ریز خرد می‌کنیم. سپس آن را به همراه تخم‌مرغ، شیر، مغز نان باگت، جوزهندی، زنجبیل، نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کرده و همه مواد را به خوبی ورز می‌دهیم تا کاملاً با هم ترکیب و یکدست شوند.

مرحله سوم

از مواد گوشتی به اندازه یک گردو درشت جدا کرده و به شکل قلقلی در می‌آوریم. سپس قلقلی‌ها را درون یک بشقاب مناسب می‌چینیم و به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار می‌دهیم تا استراحت کنند.

مرحله چهارم

بعد از گذشت این زمان، به سراغ درست کردن سس می‌رویم. برای این کار، شوید را شسته و ریز خرد می‌کنیم. سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم گذاشته و کره را در آن ذوب می‌کنیم.

مرحله پنجم

آرد را به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا بوی خامی آرد از بین برود. سپس کم‌کم شیر را به تابه اضافه می‌کنیم و به طور مداوم هم می‌زنیم تا گلوله‌های آرد به‌طور کامل باز شوند.

مرحله ششم

حالا آب لیموترش و شوید ریز خرد شده را به تابه اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم تا همه مواد یکدست شوند. سپس یک تابه جداگانه روی حرارت ملایم می‌گذاریم و مقدار کمی روغن مایع به آن اضافه می‌کنیم. بعد هم قلقلی‌های گوشتی را درون تابه می‌چینیم.

مرحله هفتم

گوشت‌های قلقلی را به خوبی سرخ کرده و در ظرف مورد نظرمان می‌چینیم. سپس سس لیمو و شوید را به طور یکدست روی کوفته‌ها می‌ریزیم و در صورت تمایل با جعفری خرد شده تزیین می‌کنیم. نوش جان.