آموزش شکلات پشمکی

شکلات پشمکی یک نوع شکلات خوشمزه و جدید ایرانی است که می‌توانیم آن را با نوشیدنی‌های گرم نوش جان کنیم. برای یادگیری روش تهیه کامل و مرحله به مرحله شکلات پشمکی، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم شکلات پشمکی
پشمک به مقدار کافی
شکلات تخته‌ای ۱۵۰ گرم
پودر پسته به مقدار کافی

آموزش شکلات پشمکی

مرحله اول

برای درست کردن شکلات پشمکی خوشمزه، ابتدا دو استکان کوچک قهوه برمی‌داریم. سپس پشمک را در یکی از استکان‌ها قرار می‌دهیم و با قاشق کمی آن را فشرده می‌کنیم. بعد با استکان دیگر روی آن فشار می‌زنیم.

مرحله دوم

حالا که پشمک‌ها خوب فشرده شدند، استکان‌ها را برعکس در یک ظرف مناسب می‌گذاریم تا پشمک‌ها بیرون بیایند. سپس شکلات را روی بخار آب کتری می‌گذاریم تا ذوب شود.

مرحله سوم

در این مرحله، یک کاسه بزرگ انتخاب می‌کنیم و روی آن یک توری می‌گذاریم. سپس پشمک‌ها را به آرامی روی توری می‌گذاریم و شکلات ذوب شده را داخل یک قیف یک بار مصرف می‌ریزیم.

مرحله چهارم

الان شکلات را روی پشمک‌ها می‌ریزیم تا کاملاً آنها را بپوشاند. سپس توری را چند بار به آرامی روی کاسه می‌زنیم تا شکلات اضافی بریزد. در این مرحله کمی پودر پسته برای تزئین روی پشمک‌ها می‌ریزیم.

مرحله پنجم

حالا به آرامی پشمک‌ها را از توری جدا می‌کنیم و در یخچال می‌گذاریم تا به مدت ۱۰ دقیقه بمانند و شکلات سفت شود. پس از ۱۰ دقیقه، پشمک‌ها را از یخچال بیرون می‌آوریم.

مرحله ششم

در آخر پشمک‌ها را به صورت برعکس در استکان‌های قهوه قرار می‌دهیم و قسمت‌هایی که شکلات ندارند را با شکلات می‌پوشانیم. دوباره آنها را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در یخچال می‌گذاریم و سپس با چای سرو می‌کنیم. نوش جان!