آموزش شیرینی اسپشیال

شیرینی اسپشیال یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و مجلسی است که برای پذیرایی بسیار مناسب می‌باشد. اگر می‌خواهید شیوه تهیه این شیرینی را به‌طور کامل و مرحله‌به‌مرحله یاد بگیرید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم شیرینی اسپشیال
کره ۱۲۰ گرم
پودر قند ۷۰ گرم
پودر هل ۱ قاشق چایخوری
زرده تخم‌مرغ ۲ عدد
زعفران دم‌کرده ۳ قاشق چایخوری
آرد برنج ۲۰ گرم
پودر نارگیل ۲٫۵ قاشق سوپ‌خوری
خلال بادام درختی ۲۰ گرم
شیر خشک قنادی ۱۰ گرم
آرد سفید قنادی ۱۲۰ گرم
مغز پسته یا فندق به مقدار کافی

آموزش شیرینی اسپشیال

مرحله اول

برای تهیه شیرینی اسپشیال خوشمزه، ابتدا باید ۳۰ دقیقه قبل از شروع کار، کره را از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسد. سپس فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید.

مرحله دوم

بعد از اینکه فر گرم شد، کره نرم شده را در یک کاسه مناسب ریخته و پودر قند را الک کرده و به آن اضافه کنید. حالا با همزن برقی، این مخلوط را با دور تند به مدت ۵ دقیقه هم بزنید.

مرحله سوم

وقتی که مخلوط کره کرم رنگ و سبک شد، زرده‌های تخم‌مرغ و پودر هل را به کاسه اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید.

“““html

دور تند همزن را به مدت ۱ دقیقه روشن می‌کنیم تا مواد به خوبی مخلوط و یکدست شوند. حالا زعفران غلیظ را به کاسه اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مواد را فقط در حد مخلوط شدن هم می‌زنیم. سپس آرد برنج، پودر نارگیل و خلال بادام را در غذاساز می‌ریزیم و چند بار خامه زن برقی را روشن می‌کنیم تا مخلوط شوند. دقت کنید که مواد را زیاد میکس نکنید که روغنی نشوند.

مرحله پنجم

حال شیر خشک را ۳ بار الک کرده و به همراه مخلوط آسیاب شده به کاسه اضافه می‌کنیم. با دور متوسط همزن برقی هم می‌زنیم تا مواد مختلط شوند. سپس آرد را الک کرده و کم‌کم به کاسه می‌ریزیم.

مرحله ششم

حالا با دور کند همزن برقی خمیر شیرینی را برای ۳۰ ثانیه هم می‌زنیم تا گلوله‌های آرد باز شده و خمیر یکدست شود. بعد، سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و خمیر شیرینی را داخل قیف ماسوره‌ای می‌ریزیم.

مرحله هفتم

حالا شیرینی‌ها را با فاصله از هم در سینی فر قرار می‌دهیم. سپس مقداری مغز پسته به صورت پراکنده روی آنها می‌ریزیم و سینی را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم تا شیرینی‌ها به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزند.

مرحله هشتم

بعد از گذشت این زمان، سینی را از فر خارج کرده و اجازه می‌دهیم شیرینی‌ها بدون دست زدن کامل خنک شوند. وقتی شیرینی‌ها خنک شدند، آنها را به آرامی از کاغذ روغنی جدا کرده و با چای تازه‌دم سرو می‌کنیم. نوش جان.