آموزش شیرینی انگشتی
شیرینی انگشتی یکی از نوعهای شیرینیهای خوشمزه و ساده ایرانی است که خیلی نرم و لطیف است. برای یادگیری طرز تهیه کامل و مرحلهبهمرحلهی این شیرینی خوشمزه، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم شیرینی انگشتی | |
کره | ۱۲۵ گرم |
پودر قند | ۴۰ گرم |
آرد برنج | ۱ قاشق غذاخوری |
آرد سفید | ۱۵۰ گرم |
آب | ۳۰ میلیلیتر |
شکلات | به مقدار کافی |
پودر گل محمدی | به مقدار کافی |
پودر فندق | ۴۰ گرم |
آموزش شیرینی انگشتی
مرحله اول
برای درست کردن شیرینی انگشتی خوشمزه، ابتدا کره را ۳۰ دقیقه قبل از یخچال بیرون میآوریم تا به دمای اتاق برسد و نرم شود.
مرحله دوم
بعد از این زمان، کره نرم شده را با پودر قند در یک کاسه میریزیم و با همزن برقی برای ۵ دقیقه هم میزنیم تا مخلوط روشن و حجیم شود.
مرحله سوم
حالا آرد، آرد برنج، آب و پودر فندق را به مخلوط کره اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا خمیری نرم به دست بیاید. اگر خمیر خیلی شل بود، مقداری آرد بیشتر اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم.
مرحله چهارم
اگر خمیر خیلی سفت بود، کمی روغن مایع به آن اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم تا همه مواد کاملاً ترکیب شوند. سپس خمیر را در یک کیسه فریزر قرار داده و در یخچال میگذاریم.
مرحله پنجم
اجازه میدهیم خمیر به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال استراحت کند. بعد از این مدت، خمیر را بیرون میآوریم و فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم تا گرم شود.
مرحله ششم
سپس یک سینی را با کاغذ روغنی میپوشانیم و مقداری از خمیر را برمیداریم و به شکل انگشتی یا لولهای در میآوریم و روی کاغذ روغنی میگذاریم. این کار را تا تمام شدن خمیر ادامه میدهیم.
مرحله هفتم
سینی را در وسط فر قرار میدهیم و میگذاریم شیرینی به مدت ۲۰ دقیقه بپزد. بعد از این مدت، سینی را از فر خارج کرده و اجازه میدهیم شیرینیها کاملاً خنک شوند.
مرحله هشتم
در این حین، شکلات را روی بخار غیرمستقیم ذوب میکنیم و سپس در یک قیف یکبار مصرف میریزیم و وقتی شیرینیها خنک شدند، روی آنها به شکل دلخواه شکلات میریزیم.
مرحله نهم
در نهایت روی شیرینیها مقداری پودر گل محمدی میپاشیم و آنها را در یک ظرف قرار میدهیم. این شیرینیها را میتوانیم به عنوان میان وعده با چای زعفرانی سرو کنیم. نوش جان.