آموزش شیرینی بارفا
شیرینی بارفا یکی از شیرینیهای خوشمزه و دلپذیر است که با دستورهای مختلف تهیه میشود. اگر میخواهید مرحله به مرحله آموزش تهیه این شیرینی را یاد بگیرید، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم شیرینی بارفا |
|
تخم مرغ | ۱ عدد |
آب | ½ لیوان |
روغن مایع | ½ لیوان |
سرکه | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد | ۳ لیوان |
بیکینگ پودر | ۵ گرم |
مواد لازم میانی |
|
شکر | ۱ کاسه کوچک |
کشمش | ۲۵۰ گرم |
مغز فندق | ۱ کاسه کوچک |
کره | ۱۵۰ گرم |
روغن مایع | ۱۲۵ میلی لیتر |
مویز (قابل حذف) | به مقدار کافی |
نشاسته ذرت | به مقدار کافی |
آموزش شیرینی بارفا
مرحله اول
برای تهیه شیرینی بارفا خوشمزه، ابتدا فر را با دمای مناسب گرم کنید. بعد ادامه مراحل را با دقت انجام دهید تا شیرینی شما خوشمزه و عالی شود.
ابتدا فر را روی دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم تا داغ شود. سپس کف سینی را با کاغذ روغنی میپوشانیم و آن را با مقداری روغن مایع چرب میکنیم.
مرحله دوم
حالا به سراغ تهیه خمیر شیرینی میرویم. یک تخم مرغ را در یک کاسه نسبتاً عمیق میشکنیم و با چنگال خوب هم میزنیم تا از حالت لختگی خارج شود. سپس مقداری آب و روغن مایع به آن اضافه میکنیم.
مرحله سوم
حالا مقداری سرکه و بیکینگ پودر به مخلوط کاسه اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. سپس آرد را سه بار الک میکنیم و کمکم به مخلوط اضافه میکنیم. وقتی که خمیر نرم و یکدستی به دست آمد، دیگر آرد اضافه نمیکنیم.
مرحله چهارم
اکنون کمی نشاسته ذرت روی سطح کار میریزیم و خمیر را روی آن قرار میدهیم. سپس به مدت ۳ تا ۴ دقیقه خوب ورز میدهیم. بعد از آن، خمیر را به گلولههای یکسان به اندازه پرتقال تقسیم میکنیم و روی آنها را با سلفون میپوشانیم.
مرحله پنجم
حالا اجازه میدهیم گلولههای خمیر به مدت ۱۵ دقیقه در دمای محیط استراحت کنند. بعد از این زمان، دوباره سطح کار را با نشاسته ذرت میپوشانیم و گلولهها را روی آن قرار میدهیم.
مرحله ششم
حالا گلولههای خمیر را با وردنه به اندازهای که کمی از خمیر باقلوا ضخیمتر باشد، باز میکنیم. سپس کره را روی حرارت کتری میگذاریم تا به روش بنماری آب شود. بعد بر روی خمیر را با کره و روغن مایع چرب میکنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله، شکر را به صورت یکنواخت روی خمیر میپاشیم و مغز فندق را به صورت ریز خرد میکنیم. سپس کشمش، فندق و در صورت تمایل مقداری مویز را بر روی خمیر میریزیم و خمیر را به آرامی رول میکنیم.
مرحله هشتم
حالا رولهای خمیر را به اندازه یک انگشت برش میزنیم و درون سینی فر میچینیم. سپس بر روی خمیرها زرده تخم مرغ مالیده و سینی را در طبقه میانی فر قرار میدهیم تا شیرینیها به مدت ۳۰ دقیقه کاملاً بپزند.
مرحله نهم
پس از این مدت، در صورت نیاز گریل را روشن میکنیم تا روی شیرینیها طلایی و خوشرنگ شود. در آخر، سینی را از فر خارج کرده و اجازه میدهیم شیرینیها خنک شوند، سپس آنها را به همراه چای سرو میکنیم. نوش جان.