آموزش شیرینی با نشاسته ذرت
شیرینی با نشاسته ذرت یکی از نوعهای شیرینیهای خیلی نرم و خوشمزه است که در سطح جهانی محبوبیت دارد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله نحوه تهیه این شیرینی با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای شیرینی با نشاسته ذرت | |
نشاسته ذرت | ۴۰۰ گرم |
کره یا مارگارین | ۲۵۰ گرم |
پودر قند | ۱ استکان چایخوری |
بکینگ پودر | ½ قاشق چایخوری |
زرده تخم مرغ | ۳ عدد |
آموزش شیرینی با نشاسته ذرت
مرحله اول
برای درست کردن این شیرینی، اول از همه فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود و وقتی که خمیر را آماده کردید، زمان هدر نرود. سپس یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
مرحله دوم
در این مرحله، کره یا مارگارین که به دمای اتاق رسیده را به همراه پودر قند داخل یک کاسه مناسب ریخته و با لیسک به خوبی مخلوط کنید تا رنگ مواد یکدست شود. سپس زردههای تخممرغ را به آن اضافه کرده و دوباره خوب مخلوط کنید.
مرحله سوم
وقتی که زردههای تخممرغ به خوبی با دیگر مواد مخلوط شدند، بکینگ پودر و نشاسته ذرت را با هم ترکیب کنید و سپس روی مخلوط داخل کاسه الک کنید. حالا با لیسک مواد را هم بزنید تا یک خمیر نرم و یکدست به دست آید.
مرحله چهارم
خمیر این شیرینی خیلی لطیف است، ولی وقتی که آماده شد، دیگر به دست نخواهد چسبید. حالا به اندازه یک گردو از خمیر بردارید و با دست آن را گرد کنید و در سینی فر بچینید.
مرحله پنجم
به همین ترتیب ادامه دهید و همه خمیر را شکل دهید و در سینی فر بچینید. بعد از اینکه تمام خمیر آماده شد، سینی را در وسط فر که قبلاً خوب گرم شده، قرار دهید تا شیرینیها بپزند.
مرحله ششم
برای پخت این شیرینیها بین ۱۲ تا ۱۵ دقیقه زمان نیاز است. وقتی که دور شیرینیها کمی طلایی شد، یعنی کاملاً پختهاند. در آخر شیرینیها را از فر بیرون آورده و بگذارید تا خنک شوند، سپس در ظرف بچینید.