آموزش شیرینی بهشتی بدون فر

شیرینی بهشتی بدون فر یکی از روش های تهیه شیرینی بهشتی است که برای افرادی که فر ندارند عالی می باشد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله شیرینی بهشتی بدون فر، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم شیرینی بهشتی بدون فر
روغن صاف قنادی ۱۵۰ گرم
آرد ۳۰۰ گرم
روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
پودر قند ۱۵۰ گرم
وانیل ½ قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۱ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق چایخوری
تخم خرفه و پودر پسته به مقدار کافی

آموزش شیرینی بهشتی بدون فر

مرحله اول

برای درست کردن شیرینی بهشتی خوشمزه بدون فر اول یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم. سپس روغن صاف قنادی را به آن اضافه می کنیم. بعد پودر قند را از الک رد کرده و روی روغن می ریزیم.

مرحله دوم

حالا با همزن برقی مخلوط را به مدت ۱۰ دقیقه هم می‌زنیم تا روغن حجیم و شبیه خامه شود. سپس وانیل را اضافه می‌کنیم و دوباره مخلوط می‌کنیم. بعد آرد را در دو مرحله به مخلوط اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله مواد را با هم مخلوط می‌کنیم تا خمیر جمع شود. سپس روغن مایع را اضافه می‌کنیم و دوباره مخلوط می‌کنیم تا خمیری نرم و کمی چسبناک به دست آید. بعد خمیر را به ۳ قسمت تقسیم می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا به یک قسمت خمیر زعفران دم کرده اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا رنگ بگیرد. به قسمت دیگر خمیر هم پودر کاکائو اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود.

مرحله پنجم

در این مرحله اگر خمیر کمی سفت بود، می‌توانید کمی روغن مایع به آن اضافه کنید و هم بزنید. بعد خمیر را در قیف ماسوره‌ای می‌ریزیم و یک شعله پخش کن روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم.

مرحله ششم

حالا یک تابه مناسب انتخاب می‌کنیم و کاغذ روغنی را درون آن می‌گذاریم. سپس خمیر شیرینی‌ها را با قیف روی کاغذ روغنی می‌ریزیم و کمی پودر پسته و تخم خرفه روی آن‌ها می‌پاشیم. سپس درب تابه را با دم‌کنی می‌پوشانیم.

مرحله هفتم

در این مرحله درب تابه را می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم ۱۰ دقیقه اول پخت دم‌کنی روی آن باشد. بعد از ۲۰ تا ۳۰ دقیقه که شیرینی‌ها کاملاً پخته شدند، حرارت را خاموش می‌کنیم و اجازه می‌دهیم خنک شوند.

مرحله هشتم

در نهایت اجازه می‌دهیم شیرینی‌ها کاملاً خنک شوند چون اگر داغ باشند و بخواهیم آن‌ها را جابه‌جا کنیم، ممکن است خراب شوند. بعد شیرینی‌های بهشتی را در ظرف مورد نظر بچینید و با چای زعفرانی نوش جان کنید.