آموزش شیرینی جبنیه
شیرینی جبنیه یکی از شیرینیهای خوشمزه و معروف عربی است که شباهت زیادی به گوش فیل در ایران دارد. اگر میخواهید به صورت کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی جبنیه را یاد بگیرید، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پنیر کیبی مثلثی | ۸ عدد |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ پنس |
شیر مایع | ¼ لیوان |
خمیر مایه فوری | ۱٫۵ قاشق غذاخوری |
روغن | ۱ قاشق غذاخوری |
آرد | ۲ لیوان |
عسل | به مقدار کافی |
آموزش شیرینی جبنیه
مرحله اول
برای درست کردن شیرینی جبنیه به روش عربی، ابتدا تخممرغ را با شکر، نمک، خمیر مایه فوری و شیر مایع در یک کاسه مناسب میریزیم. سپس این مواد را با همزن برقی خوب مخلوط میکنیم تا یکدست و منسجم شود.
مرحله دوم
در این مرحله، پنیر کیبی و روغن را اضافه میکنیم و دوباره مواد را با همزن مخلوط میکنیم تا همه چیز یکدست شود. اگر پنیر کیبی ندارید، میتوانید از پنیر شیشهای نیز استفاده کنید.
مرحله سوم
بعد از اینکه مواد خوب مخلوط شدند، آرد را الک میکنیم و روی مواد میریزیم. در همین زمان با یک لیسک مواد را هم میزنیم تا یک خمیر نرم و یکدست درست شود. سپس دستانمان را چرب کرده و خمیر را ورز میدهیم.
مرحله چهارم
فراموش نکنید که خمیر باید به خوبی ورز داده شود و یکدست باشد. به همین دلیل، آن را به مدت ۱۰ دقیقه ورز میدهیم. سپس خمیر را در یک کاسه چرب شده قرار میدهیم و در دمای اتاق میگذاریم تا استراحت کند و حجم بگیرد.
مرحله پنجم
بعد از گذشت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت، هوای اضافی خمیر را میگیریم. سپس با کمک وردنه، خمیر را به صورت یکدست روی سطح کار پهن میکنیم. حالا با کاتر مورد نظر، خمیر را به اشکال دلخواه برش میزنیم و یک تابه مناسب روی حرارت میگذاریم.
مرحله ششم
حالا باید به اندازه کافی روغن به تابه اضافه کنیم تا شیرینیها درون روغن شناور شوند. وقتی روغن داغ شد، خمیرها را به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم کاملاً پف کنند و رنگشان طلایی شود.
مرحله هفتم
در این مرحله، شیرینیهای سرخ شده را از روغن خارج میکنیم و روی دستمال حولهای قرار میدهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود. در نهایت، شیرینیها را در عسل رقیق شده یا شربت بار میزنیم و سپس سرو میکنیم.