آموزش شیرینی جواهر نشان

شیرینی جواهر نشان یکی از خوشمزه‌ترین شیرینی‌های ایرانی است که با طعم‌های مختلف درست می‌شود. اگر می‌خواهید آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه این شیرینی را ببینید، تا پایان با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم شیرینی جواهر نشان
کره حیوانی ۲۰۰ گرم
پودر قند ۱ پیمانه
وانیل ¼ پیمانه
آرد گندم ۳ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
گردو، کنجد و پودر پسته به مقدار کافی

آموزش شیرینی جواهر نشان

مرحله اول

برای درست کردن شیرینی جواهر نشان، اول از همه کره را از یخچال بیرون می‌آوریم. این کار را حدود ۱۰ دقیقه قبل از شروع به پخت انجام دهید تا کره در دمای اتاق نرم شود.

مرحله دوم

کره را در یک کاسه مناسب بگذارید و با همزن برقی به مدت کوتاهی هم بزنید تا نرم و کرم رنگ شود. دقت کنید که کره آب نشود. سپس، پودر قند را در یک الک بریزید و الک کنید.

مرحله سوم

پودر قند الک شده را به کره اضافه کنید و با همزن برقی به سرعت هم بزنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند. حالا زرده‌های تخم‌مرغ را از سفیده جدا کنید و زرده‌ها را به همراه وانیل به مخلوط کره اضافه کنید.

مرحله چهارم

مخلوط را با همزن برقی به آرامی به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا مواد یکدست شوند. سپس آرد را در الک بریزید و ۳ بار الک کنید. آرد الک شده را در ۳ تا ۴ مرحله به مخلوط کره اضافه کنید.

مرحله پنجم

حالا با استفاده از یک لیسک، مخلوط را هم بزنید تا یکدست شود. سپس با دست خمیر را ورز دهید تا خمیری نرم و یکدست به دست آورید که به دست نچسبد.

مرحله ششم

خمیر را در یک کیسه فریزر بگذارید و اجازه دهید به مدت ۶ تا ۲۴ ساعت در یخچال استراحت کند. بعد از این زمان، خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و در دمای اتاق قرار دهید.

مرحله هفتم

اجازه دهید خمیر کمی در دمای اتاق بماند تا نرم شود. اما مراقب باشید که خمیر بیش از حد نرم نشود. حالا مقداری از خمیر با اندازه گردو جدا کرده و در دستان‌تان به شکل گرد درآورید.

مرحله هشتم

حال سفیده…

“““html

تخم مرغ را با چنگال خوب هم می‌زنیم تا از حالت لختگی بیرون بیاید. سپس خمیرها را داخل سفیده تخم مرغ می‌زنیم و بعد به دلخواه آنها را در مغزیجاتی مثل کنجد، گردو و پودر پسته غلت می‌زنیم تا خوب پوشیده شوند.

مرحله نهم

در این مرحله، فر را روی دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم می‌کنیم و می‌گذاریم خوب گرم شود. بعد سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و خمیرهای شیرینی را داخل سینی قرار می‌دهیم.

مرحله دهم

حالا سینی را در طبقه وسط فر می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم شیرینی‌ها به مدت ۱۵ دقیقه درون فر بمانند تا کاملاً پخته شوند. بعد از این زمان، سینی را از فر بیرون می‌آوریم و می‌گذاریم تا کاملاً خنک شوند.

مرحله یازدهم

در آخر، وقتی که شیرینی‌ها خوب خنک شدند، آنها را از روی کاغذ روغنی جدا می‌کنیم و در ظرف مورد نظرمان می‌گذاریم. سپس شیرینی جواهر نشان را با چای تازه دم زعفرانی سرو می‌کنیم. نوش جان.