آموزش شیرینی دبل چاکلت

شیرینی دبل چاکلت یکی از شیرینی های خوشمزه و محبوب است که به شیوه های مختلفی درست می شود. برای یادگیری طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله این شیرینی، ادامه مطلب را در سایت آموزش رضیم دنبال کنید.

مواد لازم شیرینی دبل چاکلت
شکلات شیری یا تلخ ۱۰۰ گرم
کره ۴۰ گرم
آرد سفید ۱۲۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
پودر قند ۷۰ گرم
بکینگ پودر ۴ گرم
نسکافه ½ قاشق چایخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
مواد لازم میانی شیرینی
شکلات تخته ای به مقدار کافی

آموزش شیرینی دبل چاکلت

مرحله اول

برای شروع تهیه شیرینی دبل چاکلت، ابتدا شکلات تخته ای را به تکه های کوچک برش می زنیم و سپس آن را در فریزر می گذاریم. بعد از آن، شکلات شیری را با نسکافه ترکیب کرده و روی بخار کتری قرار می دهیم.

مرحله دوم

حالا شکلات را به روش بن ماری ذوب می کنیم تا کاملاً نرم شود و مخلوط نسکافه به خوبی با آن ترکیب گردد. سپس شکلات را از روی کتری برداشته و اجازه می دهیم خنک شود، در این حین به تهیه خمیر شیرینی می‌پردازیم.

مرحله سوم

در این مرحله، تخم مرغ و وانیل را در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم. سپس پودر قند را داخل الک ریخته و روی مواد داخل کاسه الک می‌کنیم. حالا مواد داخل کاسه را با همزن دستی خوب مخلوط کرده تا یکنواخت شود.

مرحله چهارم

در این مرحله، کره را نیز به روش بن ماری روی بخار کتری ذوب کرده و پس از آنکه خنک شد، به…

“““html

شکلات آب شده را به کاسه اضافه می‌کنیم و سپس با همزن برقی با دور متوسط هم می‌زنیم تا مخلوط تخم مرغ خوب ترکیب شود.

مرحله پنجم

در این مرحله آرد و بکینگ‌پودر را داخل الک می‌ریزیم و ۳ بار الک می‌کنیم. سپس به آرامی این مخلوط را به کاسه اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا خمیر درون کاسه جمع شود. مهم است بدانید که بافت این نوع شیرینی خیلی چسبناک خواهد بود.

مرحله ششم

برای کاهش چسبندگی خمیر، از اضافه کردن بیش از حد آرد خودداری کنید. بعد از این کار، روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم خمیر به مدت ۱ ساعت در یخچال بماند تا سفت شود.

مرحله هفتم

۱۵ دقیقه قبل از اینکه خمیر استراحتش تمام شود، فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد بگذارید تا گرم شود. بعد از این زمان، از خمیر تکه‌های کوچک به وزن ۱۵ تا ۱۶ گرم برمی‌داریم.

مرحله هشتم

حالا شکلات‌های خرد شده را از فریزر در می‌آوریم و تکه‌ای شکلات بین هر تکه خمیر قرار می‌دهیم. سپس خمیرها را در دست گرد کرده تا شکلات در وسط آن پنهان شود. سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم.

مرحله نهم

در این مرحله، کاغذ روغنی را با کمی روغن مایع چرب می‌کنیم و سپس گلوله‌های خمیر را با فاصله از هم در سینی فر قرار می‌دهیم. دقت کنید اگر گلوله‌ها خیلی به هم نزدیک باشند، در حین پخت به هم می‌چسبند.

مرحله دهم

سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و اجازه دهید شیرینی‌ها به مدت ۱۰ تا ۱۳ دقیقه در فر بمانند تا کاملا بپزند. بعد از این مدت، سینی را از فر خارج کرده و اجازه دهید بدون دست زدن به آن‌ها خنک شوند.

مرحله یازدهم

وقتی شیرینی‌ها خنک شدند، با کمک یک پالت یا کفگیر آن‌ها را جدا کرده و در ظرف مورد نظر می‌چینیم. برای زیباتر شدن شیرینی‌ها، کمی پودر پسته روی آن‌ها می‌پاشیم و سپس سرو می‌کنیم. نوش جان.