“`html
آموزش شیرینی رزت دارچینی
شیرینی رزت دارچینی یکی از شیرینیهای خوشمزهای است که معمولاً در شب عید درست میشود. این شیرینی را میتوان با سادهترین مواد تهیه کرد و به خاطر طعم خوشایندش، طرفدارهای زیادی دارد. با وجود دارچین در این شیرینی، طعم فوقالعادهای دارد. ظاهر آن نیز زیباست و میتوانید از آن برای پذیرایی در مهمانیها استفاده کنید. برای یادگیری طرز تهیه شیرینی رزت دارچینی، با ما در ادامه همراه باشید.
مواد لازم شیرینی رزت دارچینی | |
آرد | ۱۵۰ گرم |
دارچین | نصف قاشق چای خوری |
کره نرم | ۱۰۰ گرم |
پنیر خامهای | ۵۰ گرم |
شکر | ۹۰ گرم |
وانیل | یک هشتم قاشق چای خوری |
زرده تخممرغ | ۱ عدد |
شکلات چیپسی | به مقدار لازم |
آموزش شیرینی رزت دارچینی
مرحله اول
برای درست کردن شیرینی رزت خوشمزه با دارچین، ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا کاملاً گرم شود. سپس کره را حدود نیم ساعت قبل از یخچال خارج میکنیم تا نرم شود.
مرحله دوم
در این مرحله یک کاسه مناسب بر میداریم، سپس کره را به همراه شکر و پنیر خامهای داخل کاسه میریزیم و خوب با همزن میزنیم تا یکدست و کرمی شود. سپس زرده تخممرغ و وانیل را به آن اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.
مرحله سوم آموزش شیرینی رزت دارچینی
حالا آرد و دارچین را با هم مخلوط کرده و چند بار الک میکنیم تا کاملاً صاف شود. سپس این مخلوط را به بقیه مواد اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا همه چیز یکدست شود. بعد، کف سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم و آن را چرب میکنیم.
مرحله چهارم
سپس خمیر را درون قیف ریخته و با ماسوره آچاری، روی کاغذ روغنی میزنیم. فاصله بین شکوفهها باید حدود ۲ سانتیمتر باشد. شکلات چیپسی را برمیداریم و در مرکز هرکدام از شیرینیها یک شکلات قرار میدهیم.
مرحله پنجم
در این مرحله سینی را در فر قرار میدهیم و حدود ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد میگذاریم تا شیرینیها خوب بپزند. زمانی که زیر شیرینیها رنگ مایل به قهوهای کمرنگ شد، نشان از پخت آنهاست.
مرحله ششم آموزش شیرینی رزت دارچینی
وقتی شیرینیها کاملاً پختند، آنها را از فر خارج میکنیم و میگذاریم کمی خنک شوند. سپس به آرامی آنها را جدا کرده و در یک ظرف دربسته نگهداری میکنیم. این شیرینیها را میتوان به مدت ۱۰ روز در یخچال و در ظرف دربسته نگهداری کرد.