آموزش شیرینی ساوارین گردویی

شیرینی ساوارین گردویی یکی از شیرینی‌های خوشمزه و محبوب فرانسوی است که با طعم‌های مختلفی تهیه می‌شود. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله شیرینی ساوارین گردویی، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم شیرینی ساوارین گردویی
کره یا مارگارین ۱۲۵ گرم
پودر قند ۵۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ¼ قاشق چایخوری
پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
نشاسته ذرت ۳۰ گرم
پودر گردو ۸۰ گرم
آرد سفید ۱۶۰ گرم
سس شکلات یا مربا به مقدار کافی

آموزش شیرینی ساوارین گردویی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی ساوارین گردویی، ابتدا ۳۰ دقیقه قبل از شروع کار، کره را از یخچال بیرون می‌آوریم و در دمای اتاق می‌گذاریم تا نرم شود.

مرحله دوم

در این مرحله، پوست گردوها را جدا کرده و مغز آنها را داخل غذا ساز می‌ریزیم. سپس آرد، پودر قند و نشاسته ذرت را به آن اضافه کرده و همه موارد را با سرعت بالا میکس می‌کنیم تا خوب خرد شوند.

مرحله سوم

اکنون کره نرم شده را به همراه وانیل و پودر دارچین به مخلوط آرد اضافه کرده، زرده تخم‌مرغ را از سفیده جدا کرده و فقط زرده را به مخلوط اضافه می‌کنیم. حالا همه مواد را به خوبی میکس می‌کنیم.

مرحله چهارم

زمانی که مواد به شکل خمیر در آمد، آنها را از غذاساز خارج می‌کنیم. سپس فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا فر گرم شود.

مرحله پنجم

قالب شیرینی ساوارین را با کمی روغن مایع چرب کرده و مقداری از خمیر را داخل آن می‌ریزیم. با کمی فشار انگشت، خمیر را درون قالب محکم می‌کنیم.

مرحله ششم

حالا قالب را در طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می‌دهیم شیرینی به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزد. اگر قالب شیرینی ندارید، می‌توانید با دست خمیر را گرد کرده و به شکل دلخواه درآورید.

مرحله هفتم

پس از ۲۰ دقیقه، قالب را از فر بیرون می‌آوریم و می‌گذاریم تا کاملاً خنک شود. بعد از خنک شدن، شیرینی‌ها را به آرامی از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر می‌گذاریم.

مرحله هشتم

در پایان، مقداری مربا یا سس شکلات را در وسط شیرینی‌ها می‌ریزیم و سپس آنها را با خلال پسته یا بادام تزئین می‌کنیم. در نهایت این شیرینی‌های خوشمزه را به همراه چای زعفرانی نوش جان کنید.