“`html
آموزش شیرینی سلطان
شیرینی سلطان یکی از شیرینی های محبوب در کشور ترکیه است که اغلب برای پذیرایی از مهمانان تهیه میشود. برای یادگیری نحوه تهیه این شیرینی خوشمزه به صورت کامل و مرحله به مرحله، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم شیرینی سلطان | |
کره نرم | ۲۰۰ گرم |
روغن مایع | ½ قاشق چایخوری |
تخم مرغ | ۲ عدد |
شکر | ۱ لیوان |
پودر نارگیل | ۱ قاشق چایخوری |
بلغور | ۱ فنجان |
وانیل | ۱ بسته |
بکینگ پودر | ۱ بسته |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد | ۳ و نیم تا ۴ لیوان |
آب | ۱ لیوان |
کنجد | به مقدار کافی |
مواد لازم برای شربت |
|
آب | ۳ و نیم لیوان |
شکر | ۳ لیوان |
لیمو ترش تازه | ½ لیمو ترش |
آموزش شیرینی سلطان
مرحله اول
برای درست کردن شیرینی سلطان خوشمزه، اول باید شربت را آماده کنیم. برای اینکار، آب و شکر را در یک قابلمه میریزیم و قابلمه را روی حرارت ملایم میگذاریم تا شربت به جوش بیاید.
مرحله دوم
وقتی شربت جوش آمد، بعد از ۵ دقیقه قابلمه را از روی حرارت برمیداریم. سپس لیمو ترش را به شربت اضافه میکنیم و اجازه میدهیم شربت کاملاً خنک شود. بعد آرد و پودر کاکائو را درون الک میریزیم.
مرحله سوم
در این مرحله، آرد را ۳ بار الک میکنیم و سپس کنار میگذاریم. حالا تخم مرغها را همراه با شکر، وانیل، پودر نارگیل و بلغور در یک کاسه بزرگ میریزیم و خوب هم میزنیم تا مواد مخلوط و یکدست شوند.
مرحله چهارم
حالا روغن مایع، کره نرم، آب و بکینگ پودر را به مخلوط تخم مرغها اضافه میکنیم و هم میزنیم تا همه مواد خوب مخلوط شوند. سپس به آرامی مخلوط آرد را به مواد اضافه میکنیم و ورز میدهیم.
مرحله پنجم
وقتی که خمیری نرم و لطیف به دست آمد، اضافه کردن آرد را متوقف میکنیم. سپس فر را روی دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم و اجازه میدهیم فر به طور کامل گرم شود.
مرحله ششم
حالا سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم. سپس به اندازه گردو از خمیر شیرینی برمیداریم و در دست گرد میکنیم و در کنجد میغلتانیم تا سطح شیرینیها با کنجد پوشانده شود.
مرحله هفتم
در این مرحله شیرینیها را روی سینی قرار میدهیم و سینی را در طبقه وسط فر میگذاریم. سپس اجازه میدهیم شیرینیها به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر بمانند تا کاملاً پخته شوند، سپس آنها را از فر خارج میکنیم.
مرحله هشتم
در نهایت شربت را روی شیرینیهای داغ میریزیم و اجازه میدهیم شیرینیها به مدت ۱ ساعت در یخچال بمانند تا شربت به خوبی به آنها برسد. در آخر شیرینیها را با چای تازه دم سرو میکنیم. نوش جان.