“`html
آموزش شیرینی فندقی
شیرینی فندقی یکی از انواع شیرینیهای ساده و خوشمزه ایرانی است که به روشهای مختلفی تهیه میشود. برای دیدن آموزش کامل و مرحلهبهمرحله شیرینی فندقی، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم شیرینی فندقی | |
کره | ۲۰۰ گرم |
پودر قند | ۱ پیمانه |
تخم مرغ | ۱ عدد |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
نمک | نوک قاشق مربا خوری |
آرد | ۲ پیمانه |
پودر فندق | ½ پیمانه |
پودر کاکائو | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر دارچین | ½ قاشق چایخوری |
مغز فندق | به مقدار کافی |
عسل یا مربا | به مقدار کافی |
آموزش شیرینی فندقی
مرحله اول
برای درست کردن شیرینی فندقی خوشمزه، اول باید کره را از یخچال بیرون بیاوریم و بگذاریم حدود ۳۰ دقیقه در دمای اتاق خارج بماند تا نرم شود.
مرحله دوم
بعد از اینکه کره نرم شد، آن را به همراه پودر قند و وانیل در یک کاسه مناسب میریزیم. سپس با همزن برقی به مدت ۳ دقیقه هم میزنیم تا مخلوط کره سبک و پفکی شود.
مرحله سوم
در این مرحله، تخممرغ را به مخلوط کره اضافه میکنیم و مجدداً با همزن برقی به مدت ۲ دقیقه هم میزنیم تا همه مواد با هم ترکیب و یکدست شود. سپس آرد را به مخلوط اضافه میکنیم و…
“““html
ابتدا بکینگ پودر، نمک، پودر دارچین و پودر کاکائو را در یک کاسه مناسب میریزیم.
مرحله چهارم
حالا مخلوط آرد را خوب هم میزنیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند، سپس آن را در الک میریزیم و سه بار الک میکنیم. بعد از آن مخلوط آرد را به سه مرحله به مخلوط تخممرغ اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم تا همه مواد با هم خوب ترکیب شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله، پودر فندق را به خمیر شیرینی اضافه میکنیم و دوباره خوب مخلوط میکنیم. سپس فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم و میگذاریم که فر کاملاً داغ شود. بعد روی سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم.
مرحله ششم
حالا مقداری از خمیر شیرینی را بر میداریم و در دست گرد میکنیم و در سینی فر قرار میدهیم. سپس با انگشت وسط آن را فشار میدهیم تا یک حفره کوچک ایجاد شود و بعد سینی را در طبقه وسط فر قرار میدهیم.
مرحله هفتم
در این مرحله اجازه میدهیم شیرینیها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر بمانند تا کاملاً بپزند. بعد از این مدت سینی را از فر خارج میکنیم و بدون اینکه به شیرینیها دست بزنیم، میگذاریم آنها کاملاً خنک شوند.
مرحله هشتم
در نهایت زمانی که شیرینیها کاملاً خنک شدند، حفرهها را با عسل یا مربا پر کرده و درون هر حفره یک مغز فندق قرار میدهیم. در آخر شیرینیها را در ظرف مورد نظر میچینیم و سرو میکنیم. نوش جان.