آموزش شیرینی قندی بدون فر
شیرینی قندی یکی از شیرینیهای ساده و خوشمزه ایرانی است که ما در اینجا میخواهیم آن را بدون استفاده از فر درست کنیم. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله روش تهیه این شیرینی خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم شیرینی قندی بدون فر | |
آرد قنادی | ۱٫۵ پیمانه |
روغن جامد | ½ پیمانه |
پودر قند | ⅔ پیمانه |
پودر هل | ۱ قاشق مرباخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
پودر کاکائو | ۲ قاشق مرباخوری |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
کنجد یا خرفه | برای تزیین |
آموزش شیرینی قندی بدون فر
مرحله اول
برای تهیه شیرینی قندی بدون نیاز به فر، در ابتدا یک شعلهپخشکن را روی حرارت ملایم قرار میدهیم. سپس درب یک تابه را با دمکنی میپوشانیم و آن را روی شعلهپخشکن قرار میدهیم تا خوب گرم شود.
مرحله دوم
در این مرحله روغن جامد، پودر قند و پودر هل را در یک کاسه مناسب میریزیم و با همزن برقی در سرعت بالا حدود ۳ تا ۵ دقیقه مخلوط میکنیم تا مواد خوب ترکیب شده و رنگشان روشن شود.
مرحله سوم
حالا آرد را الک کرده و با بکینگپودر مخلوط میکنیم. سپس این مخلوط را در دو مرحله به کاسه مواد اضافه میکنیم و به آرامی با نوک انگشتان هم میزنیم تا خمیری نرم و لطیف به وجود بیاید.
مرحله چهارم
مهم است که خمیر را ورز ندهیم چون در این صورت نرم نمیماند و خشک میشود. سپس خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم کرده و به یکی پودر کاکائو و به دیگری زعفران دمکرده اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
حالا خمیرها را با نوک انگشت ورز میدهیم تا رنگشان یکدست شود. سپس کف تابه را با کاغذ روغنی میپوشانیم و از هر خمیر به اندازه یک گردو برمیداریم و آن را به شکل گرد در میآوریم.
مرحله ششم
خمیرها را بعد از شکل دادن در تابه میچینیم و مقداری کنجد یا تخم خرفه روی آنها میپاشیم. سپس درب تابه را با دمکنی میپوشانیم و اجازه میدهیم شیرینیها به مدت ۲۰ دقیقه بپزند تا اطرافشان کمی طلایی شود.
مرحله هفتم
بعد از اینکه اطراف شیرینیها رنگ گرفت، زیر تابه را خاموش کرده و بگذارید تا شیرینیها کمی خنک شوند. در نهایت شیرینیها را از کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرف مورد نظر قرار میدهیم. نوش جان!