آموزش شیرینی مارس و مالتیزر

شیرینی مارس و مالتیزر یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و معروف است که محبوبیت زیادی در سراسر دنیا دارد. برای یادگیری روش تهیه این شیرینی خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم شیرینی مارس و مالتیزر
کره ۱۰۰ گرم
شیر عسلی ½ لیوان
مالتیزر ۱ لیوان
بیسکویت شکلاتی ۲ لیوان
مارس ۴ عدد بزرگ
شکلات تخته‌ای ¼ لیوان

آموزش شیرینی مارس و مالتیزر

مرحله اول

برای درست کردن شیرینی مارس و مالتیزر، در ابتدا کره و شیر عسلی را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. وقتی که کره ذوب شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید.

مرحله دوم

حال، مالتیزر و شکلات خرد شده را در یک کاسه مناسب بریزید. سپس شکلات مارس را به شکل مکعبی خرد کرده و به کاسه اضافه کنید. حال می‌توانید مخلوط کره و شیر عسلی داغ را به کاسه اضافه کنید.

مرحله سوم

سپس مواد را با یک لیسک به خوبی مخلوط کنید تا خمیری نرم و یکنواخت به دست آید. بعد، دیواره‌ها و کف قالب مورد نظرتان را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را درون آن بریزید.

مرحله چهارم

حالا سطح خمیر را صاف کنید و شکلات تخته‌ای را به روش بنماری روی بخار غیرمستقیم آب ذوب کنید. سپس شکلات ذوب شده را روی شیرینی داخل قالب بریزید و پخش کنید.

مرحله پنجم

سپس می‌توانید با چاقو شکلات را به قطعات دلخواه برش بزنید و با مالتیزر تزیین کنید. در نهایت قالب را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا شیرینی کاملاً سفت شود و سپس آن را سرو کنید. نوش جان.