“`html
آموزش شیرینی مربایی کاکائویی
شیرینی مربایی کاکائویی یکی از نوعهای خوشمزه و مجلسی شیرینی است که برای پذیرایی در مهمانیها عالی است. برای یادگیری مراحل کامل و دقیق تهیه این شیرینی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم شیرینی مربایی کاکائویی |
|
آرد | ۱٫۵ لیوان |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذاخوری |
کره | ۱۰۰ گرم |
پودر قند | ½ لیوان |
وانیل | ⅓ قاشق چایخوری |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
عسل | ۱ قاشق مرباخوری |
شیر | ۱ قاشق غذاخوری |
کنجد | به مقدار کافی |
مارمالاد یا مربا با طعم دلخواه | به مقدار کافی |
آموزش شیرینی مربایی کاکائویی
مرحله اول
برای درست کردن این شیرینی خوشمزه، ابتدا کره را ۳۰ دقیقه قبل از شروع کار از یخچال بیرون میآوریم تا به دمای اتاق برسد. سپس کره و وانیل را در یک کاسه مناسب میریزیم.
مرحله دوم
حالا پودر قند را در کاسه الک کرده و با همزن برقی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم میزنیم تا مخلوط کره نرم و خامهای شود. سپس زرده تخممرغ را به مخلوط اضافه کرده و دوباره خوب هم میزنیم.
مرحله سوم
در این مرحله، عسل و شیر را به مخلوط اضافه کرده و دوباره هم میزنیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند. حالا آرد و پودر کاکائو را سه بار الک میکنیم، سپس به آرامی به مخلوط اضافه کرده و با یک قاشق چوبی هم میزنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله خمیر را با دست ورز ندهید زیرا گرمای دست باعث میشود خمیر روغن بدهد و در نهایت شیرینیها خشک و بیکیفیت شوند. حالا خمیر آماده است و شما میتوانید…
“““html
آمده را درون کیسه فریزر گذاشته و به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار میدهیم.
مرحله پنجم
پس از گذشت ۱۵ دقیقه، فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا کاملاً گرم شود. بعد از این که خمیر در یخچال استراحت کرد، آن را از یخچال میگیریم و بین دو کاغذ روغنی قرار میدهیم. سپس با وردنه آن را پهن میکنیم.
مرحله ششم
حالا خمیر را با کاتر دلخواه برش میزنیم و سپس وسط نصف خمیرها را با یک کاتر کوچک سوراخ میکنیم. بعد از آن، سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم و خمیرهای برشزده شده را روی سینی میچینیم.
مرحله هفتم
در این مرحله سینی را در طبقه وسط فر میگذاریم و اجازه میدهیم شیرینیها به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کاملاً پخته شوند. پس از این مدت، سینی را از فر بیرون میآوریم و بدون دست زدن به شیرینیها، اجازه میدهیم تا خنک شوند.
مرحله هشتم
زمانی که شیرینیها خنک شدند، مقداری مارمالاد روی شیرینی ساده میریزیم و سپس یک شیرینی سوراخدار را روی آن قرار میدهیم. همینطور ادامه میدهیم و مقدار کمی شربت روی شیرینیها میمالیم.
مرحله نهم
در ادامه، مقداری کنجد روی قسمتهایی از شیرینی که به شربت آغشته است میریزیم. اگر دوست داشته باشید میتوانید شیرینیها را با مقداری شکلات سفید تزئین کنید. در نهایت، شیرینیها را به همراه چای تازه دم سرو میکنیم. نوش جان!