“`html
آموزش شیرینی ملکه بادام
شیرینی ملکه بادام یکی از شیرینیهای قدیمی و خوشمزه ایرانی است. برای یادگیری درست کردن این شیرینی خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم همراه شوید.
مواد لازم شیرینی ملکه بادام | |
کره | ۲۰۰ گرم |
آرد | ۳۷۵ گرم (۲٫۵ لیوان) |
پودر قند | ۱۲۵ گرم (½ لیوان) |
تخم مرغ | ۲ عدد |
پودر هل | ½ قاشق چایخوری |
خامه | ۵۰ گرم |
مواد لازم روی شیرینی | |
عسل | ۲۰۰ گرم |
کره | ۷۵ گرم |
خامه | ۵۰ گرم |
شکر | ½ لیوان |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
خلال بادام | ۲ لیوان |
آموزش شیرینی ملکه بادام
مرحله اول
برای درست کردن شیرینی ملکه بادام، اولین کار این است که کرهای که به دمای اتاق رسیده را به همراه پودر قند داخل یک کاسه بریزیم. سپس با استفاده از همزن این مخلوط را به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا مواد نرم شده و رنگشان کرمی شود.
مرحله دوم
در این مرحله، تخممرغها را یکی یکی اضافه کنید و هر کدام را به مدت ۱ دقیقه هم بزنید تا خوب با مواد دیگر مخلوط شوند. سپس خامه و پودر هل را اضافه کرده و دوباره به مدت یک دقیقه هم بزنید.
مرحله سوم
حالا آرد را به آرامی روی مواد الک کنید و هم بزنید تا خمیری نرم و یکدست به وجود آید که به دست نچسبد. وقتی خمیر دیگر به دست نچسبید، باید اضافه کردن آرد را متوقف کنید تا خمیر خشک نشود.
مرحله چهارم
در این مرحله، فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. سپس خمیر را با قطر سه میلیمتر با وردنه پهن کرده و با کاتر گرد برش بزنید. خمیرهای…
“`
قالبهای تارت را با خمیر آماده شده پر میکنیم و با نوک انگشتانمان آنها را بهخوبی فرم میدهیم.
مرحله پنجم
حالا قالبهای پرشده را روی سینی فر میگذاریم. پس از اینکه فر خوب گرم شد، سینی را در طبقه وسط فر قرار میدهیم و اجازه میدهیم که خمیرهای تارت به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه نیمپز شوند. سپس آنها را از فر بیرون میآوریم.
مرحله ششم
در حین پخت خمیرها، مواد روی شیرینی را آماده میکنیم. برای این کار، عسل، کره، خامه و شکر را در یک قابلمه میریزیم و روی حرارت ملایم میگذاریم و به آرامی هم میزنیم.
مرحله هفتم
پس از اینکه مواد به جوش آمدند، بادام را اضافه میکنیم. وقتی مواد شروع به جوشیدن کردند، زعفران دمکرده را هم اضافه میکنیم و قابلمه را از روی حرارت برمیداریم. سپس این مخلوط را داخل خمیرهای نیمپز تارت میریزیم.
مرحله هشتم
در این مرحله، دمای فر را به ۱۵۰ درجه کاهش میدهیم و شیرینیها را دوباره به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار میدهیم تا کاملاً بپزند. در پایان، شیرینیها را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن، در ظرف مورد نظرمان میچینیم.