“`html
آموزش شیرینی موسوی
شیرینی موسوی یک نوع شیرینی سنتی از استان آذربایجان است که با طعمهای مختلف تهیه میشود. اگر میخواهید طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را بهصورت کامل و مرحله به مرحله بیاموزید، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم شیرینی موسوی | |
تخم مرغ | ۱ عدد |
کره | ۶۵ گرم |
پودر قند | ۱۰۰ گرم |
آرد | ۲۰۰ گرم |
ماست | ۷۵ گرم |
پودر پسته | به مقدار کافی |
بکینگ پودر | ⅛ قاشق چایخوری |
جوش شیرین | ⅛ قاشق چایخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
آموزش شیرینی موسوی
مرحله اول
برای درست کردن شیرینی موسوی خوشمزه، اول یک کاسه مناسب بردارید. سپس پودر قند را درون کاسه الک کنید و کره را به آن اضافه نمایید. بعد با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم بزنید.
مرحله دوم
حالا یک کاسه دیگر انتخاب کنید و ماست را در آن بریزید. سپس بکینگ پودر و جوش شیرین را به ماست اضافه کنید و مخلوط کنید تا ماست کاملاً حجیم و پف کرده شود.
مرحله سوم
در این مرحله تخم مرغ و وانیل را به مخلوط پودر قند اضافه کنید و با همزن برقی به مدت ۱ دقیقه هم بزنید. سپس مخلوط ماست را به این ترکیب اضافه کرده و دوباره به مدت ۱ دقیقه هم بزنید.
مرحله چهارم
در یک ظرف جداگانه آرد را سه بار الک کنید و کمکم به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با قاشق هم بزنید. مهم است که مایه شیرینی نه خیلی سفت باشد و نه خیلی شل. سپس روی مایه را بپوشانید.
مرحله پنجم
در این مرحله مایه شیرینی را در یخچال قرار دهید تا ۱۰ دقیقه استراحت کند. بعد از این زمان، مایه شیرینی را در قیف ماسورهای یا قیف یک بار مصرف بریزید.
“““html
مرحله ششم
حالا فر را روی دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم و میگذاریم تا کاملاً گرم شود. سپس یک ورق کاغذ روغنی روی سینی فر میگذاریم و با استفاده از قیف، به اندازههای دلخواه خمیر را روی کاغذ روغنی میریزیم.
مرحله هفتم
در این مرحله، با انگشت چرب، نوکهای شیرینی که به شکل قله درآمده، را صاف میکنیم. سپس کمی پودر پسته روی شیرینیها میپاشیم و سینی را در طبقه وسط فر قرار میدهیم. اجازه میدهیم به مدت ۱۵ دقیقه در فر بمانند.
مرحله هشتم
در نهایت، بعد از ۱۵ دقیقه، شیرینیها را از فر خارج میکنیم و میگذاریم تا کاملاً خنک شوند. سپس شیرینیها را در ظرف مورد نظر میچینیم و آنها را همراه با چای زعفرانی سرو میکنیم. نوش جان!