آموزش شیرینی هل و زعفران

شیرینی هل و زعفران یکی از شیرینی‌های خوشمزه و ساده ایرانی است که معمولاً برای پذیرایی از مهمان‌ها تهیه می‌شود. برای یادگیری روش درست کردن این شیرینی خوشمزه، با سایت رضیم همراه ما باشید.

مواد لازم شیرینی هل و زعفران
کره ۱۵۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۲۴۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
پودر هل ۱ قاشق مرباخوری
زعفران دم کرده غلیظ ۱ قاشق غذاخوری

آموزش شیرینی هل و زعفران

مرحله اول

برای تهیه شیرینی هل و زعفران ابتدا کره را ۳۰ دقیقه قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای اتاق برسد و نرم شود.

مرحله دوم

پودر قند را الک کنید و آن را در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس کره نرم شده را به آن اضافه کنید و با همزن برقی به مدت ۴ دقیقه مخلوط کنید تا کره روشن و نرم شود.

مرحله سوم

حالا زرده‌های تخم‌مرغ، پودر هل و زعفران دم کرده غلیظ را به مخلوط کره اضافه کنید و دوباره با همزن برقی به مدت ۳ دقیقه مخلوط کنید تا همه مواد یکدست شوند.

مرحله چهارم

آرد را سه بار الک کنید و به آرامی به مخلوط اضافه کنید. با یک لیسک به آرامی هم بزنید تا خمیر نرمی بوجود بیاید.

مرحله پنجم

خمیر را داخل یک کیسه فریزر بگذارید و به مدت ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید. بعد از این زمان خمیر را از یخچال بیرون آورده و یک قالب مناسب انتخاب کنید.

مرحله ششم

قالب را با کمی روغن مایع چرب کنید و سپس خمیر را درون قالب بریزید. فر را روی دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود.

مرحله هفتم

خمیر را کاملاً فشار دهید تا در قالب جا بیفتد و روی آن را صاف کنید. سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و اجازه دهید شیرینی به مدت ۲۰ دقیقه بپزد.

مرحله هشتم

بعد از ۲۰ دقیقه، قالب را از فر بیرون بیاورید و بگذارید شیرینی کامل خنک شود. سپس شیرینی‌ها را از قالب خارج کنید و در یک ظرف زیبا بچینید. این شیرینی را می‌توانید به همراه چای تازه دم سرو کنید. نوش جان!