آموزش شیرینی ونیزی

شیرینی ونیزی یکی از شیرینی‌های خوشمزه است که معمولاً برای پذیرایی استفاده می‌شود. به همین دلیل، می‌توانیم آن را به عنوان یک شیرینی مناسب برای جشن عید نوروز در نظر بگیریم. این شیرینی نه تنها طعم خوبی دارد، بلکه خیلی نرم و لطیف است و به راحتی در خانه قابل تهیه است. برای درست کردن این شیرینی، می‌توانیم از کره نیوزیلندی یا روغن قنادی استفاده کنیم. اگر می‌خواهید دستور پخت این شیرینی را یاد بگیرید، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم شیرینی ونیزی
کره ۱۶۰ گرم
پودر قند ۸۰ گرم
آرد ۲۶۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱ پینچ
شکلات تلخ به مقدار لازم
پودر پسته به مقدار لازم

دستور پخت شیرینی ونیزی

مرحله اول

برای تهیه این شیرینی خوشمزه ابتدا کره و پودر قند را در یک کاسه بریزید و با همزن به خوبی بزنید تا مخلوط کرم رنگی درست شود. این کار حدود ۳ دقیقه طول می‌کشد. سعی کنید کره و پودر قند را مرتب به سمت وسط کاسه جمع کنید.

مرحله دوم

سپس تخم مرغ و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و حدود یک دقیقه دیگر هم بزنید تا مخلوطتان به خوبی ترکیب شود. آرد، نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک کنید. سپس به آرامی به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری یکدست به دست آید.

مرحله سوم

پس از آماده شدن خمیر، آن را داخل قیف بریزید. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و با استفاده از قیف، مواد خمیری را به شکل بامیه روی سینی بریزید. فر را از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید و سینی را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.

مرحله چهارم

زمانی که کناره‌های شیرینی‌ها طلایی شد، آن‌ها را از فر بیرون بیاورید. حالا شکلات تلخی که دارید را روی بخار آب یا سماور ذوب کنید. سپس شیرینی‌ها را داخل شکلات غوطه‌ور کرده و بلافاصله پس از آن داخل پودر پسته بزنید تا پودر پسته به خوبی به شکلات بچسبد. بگذارید شیرینی‌ها کمی سرد شوند تا شکلات روی آن‌ها سفت شود.

مطالب پیشنهادی