آموزش تهیه شیرینی چشم آهو

شیرینی چشم آهو یکی از شیرینی‌های خوشمزه و معروف ترکیه‌ای است که با شربت سرو می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه این شیرینی خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی چشم آهو
کره ۱۲۵ گرم
پودر قند ۵۰ گرم
آرد قنادی ۲۰۰ گرم
آرد سمولینا ۵۰ گرم
پودر نارگیل ۲۵ گرم
آرد بادام ۲۵ گرم
بکینگ پودر ½ قاشق چایخوری
نمک ۱ پنس
تخم مرغ ۱ عدد
زرده تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۳ پیمانه
آب ۳ پیمانه
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری

آموزش شیرینی چشم آهو

مرحله اول

برای شروع تهیه شیرینی چشم آهو، ابتدا شربت بار را آماده می‌کنیم. به این منظور، شکر و آب را در یک قابلمه مناسب می‌ریزیم و قابلمه را روی حرارت می‌گذاریم تا شکر کاملاً حل شود.

مرحله دوم

حالا منتظر می‌مانیم تا شربت به جوش بیاید. بعد از حدود ۱۰ دقیقه، آب لیمو ترش را به شربت اضافه کرده و آن را از روی حرارت برمی‌داریم تا خنک شود. سپس شکر و پودر قند را در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم.

مرحله سوم

اکنون با استفاده از همزن، مواد را مخلوط می‌کنیم تا رنگ آنها روشن‌تر شود. سپس پودر نارگیل، آرد سمولینا، آرد بادام، نمک و بکینگ پودر را به آن اضافه کرده و همۀ مواد را دوباره به خوبی مخلوط می‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، تخم مرغ را اضافه کرده و به مدت ۳۰ ثانیه دیگر هم می‌زنیم تا همه مواد یکدست شوند. سپس آرد را روی مواد الک کرده و با لیسک آرام آرام مخلوط می‌کنیم تا ترکیب شوند.

“““html

خمیری نرم و لطیف آماده می‌شود.

مرحله پنجم

وقتی که خمیر دیگر به دست نچسبید، اضافه کردن آرد را متوقف می‌کنیم. سپس فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا خوب گرم شود. در ادامه، سینی فر را با کاغذ روغنی به طور کامل پوشش می‌دهیم.

مرحله ششم

در این مرحله، به اندازه یک گردو از خمیر برمی‌داریم و آن را به شکل چشم درمی‌آوریم. سپس این شکل‌ها را در سینی فر می‌چینیم. بعد از اینکه تمام خمیر را آماده کردیم، زرده تخم‌مرغ را با چنگال می‌زنیم و روی خمیرها می‌مالیم.

مرحله هفتم

حالا سینی فر را برای مدت ۱۸ تا ۲۲ دقیقه در فر قرار می‌دهیم تا شیرینی‌ها به خوبی بپزند. در پایان پخت، گریل را روشن می‌کنیم تا روی شیرینی‌ها به رنگ طلایی درآید، سپس شیرینی‌ها را از فر خارج می‌کنیم.

مرحله هشتم

حالا شربت بار که خنک شده است را روی شیرینی‌های داغ می‌ریزیم و می‌گذاریم شربت به خوبی به داخل شیرینی‌ها برود. در نهایت، شیرینی‌ها را در ظرف دلخواه‌مان می‌چینیم و با پودر پسته تزئین می‌کنیم.