“`html
آموزش شیرینی چیمدیک تاتلیسی
شیرینی چیمدیک تاتلیسی یکی از شیرینیهای سنتی و خوشمزه ترکیه است که معمولاً برای افطار درست میشود. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه این شیرینی خوشمزه، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم شیرینی چیمدیک تاتلیسی | |
تخم مرغ | ۱ عدد |
روغن مایع | ۱ فنجان |
ماست | ⅓ پیمانه |
سرکه | ۱ قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
آرد | به مقدار کافی |
مواد لازم برای شربت شیرینی |
|
شکر | ۲ لیوان |
آب | ۲ لیوان |
لیمو ترش تازه | ¼ برش لیمو ترش |
آموزش شیرینی چیمدیک تاتلیسی
مرحله اول
برای درست کردن شیرینی چیمدیک تاتلیسی خوشمزه به سبک ترکی، اول از همه شربت را آماده میکنیم. برای این کار، شکر، آب و برش لیمو ترش را در یک قابلمه مناسب میریزیم و قابلمه را روی حرارت ملایم میگذاریم.
مرحله دوم
حالا اجازه میدهیم شربت به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد و سپس قابلمه را از روی حرارت برمیداریم و اجازه میدهیم شربت در یخچال خنک شود. حالا تخممرغ را به همراه ماست در یک کاسه مناسب میریزیم.
مرحله سوم
در این مرحله، سرکه را به مخلوط ماست و تخممرغ اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا تخممرغ به خوبی با ماست ترکیب شود. سپس روغن مایع را به مخلوط تخممرغ اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم تا همه مواد با هم مخلوط و یکدست شوند.
مرحله چهارم
حالا بکینگ پودر را به مخلوط تخممرغ اضافه میکنیم، سپس آرد را درون الک میریزیم و ۳ بار الک میکنیم. بعد، آرد را به مخلوط تخممرغ اضافه کرده و هم میزنیم تا خمیری نرم و قابل شکلگیری به دست بیاید.
“““html
و لطیف حاصل شد اضافه کردن آرد را متوقف می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و اجازه میدهیم خمیر به مدت ۳۰ دقیقه در دمای اتاق استراحت کند. بعد از این زمان، خمیر را بر روی سطح کار قرار میدهیم و با کمک وردنه آن را پهن میکنیم.
مرحله ششم
حالا خمیر را به شکل مربع برش میزنیم و یک گوشه خمیر را روی گوشه دیگری قرار میدهیم تا شکل مثلث به خود بگیرد. سپس دو گوشه پایین خمیر را به هم میچسبانیم و درون یک ظرف مناسب قرار میدهیم.
مرحله هفتم
در این مرحله، یک قابلمه مناسب و عمیق را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و به اندازهای روغن اضافه میکنیم که شیرینیها در آن شناور بمانند. بعد اجازه میدهیم روغن خوب گرم شود.
مرحله هشتم
حالا شیرینیهای تاتلیسی را درون روغن میریزیم و کاملاً سرخ میکنیم تا به رنگ طلایی درآیند. بعد از آن، شیرینیها را درون شربت داغ میگذاریم و اجازه میدهیم به مدت ۱۰ دقیقه در شربت بمانند.
مرحله نهم
در نهایت، بعد از اینکه شربت به خورد شیرینیها رفت، آنها را از شربت خارج میکنیم و درون توری قرار میدهیم تا شربت اضافی خارج شود. در آخر، شیرینیها را با پودر پسته تزئین کرده و سرو میکنیم. نوش جان.