آموزش شیرینی گردو کنجد

شیرینی گردو کنجد یکی از شیرینی‌های خوشمزه‌ای است که مخصوص مهمانی‌ها و پذیرایی درست می‌شود. اگر دوست دارید طرز تهیه این شیرینی را به طور کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم شیرینی گردو کنجد
کره هم دمای محیط ۱۲۵ گرم
روغن جامد ½ پیمانه
پودر قند ½ پیمانه
نشاسته گندم ½ پیمانه
گردوی آسیاب شده ۱ پیمانه
کنجد بو داده ۱ پیمانه
سرکه ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ پمس
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
وانیل ۱ قاشق چایخوری
آرد حدود ۳ پیمانه

آموزش شیرینی گردو کنجد

مرحله اول

برای درست کردن شیرینی گردو کنجد، ابتدا پودر قند را همراه با کره و روغن در یک کاسه مناسب بریزید. سپس با همزن به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند و رنگ آن‌ها کرمی شود. بعد از این مرحله نشاسته گندم را اضافه کنید.

مرحله دوم

مواد را به اندازه‌ای هم بزنید که خوب با هم ترکیب شوند. سپس سرکه، نمک، وانیل و بکینگ پودر را به کاسه اضافه کنید و مواد را ۳۰ ثانیه دیگر مخلوط کنید تا یکدست شوند. بعد از آن آرد را به آرامی روی مواد الک کنید.

مرحله سوم

حالا شروع کنید به مخلوط کردن مواد تا خمیری نرم و یکدست به دست آید. باید دقت کنید که آرد را تا زمانی اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد و نیازی به اضافه کردن آرد زیاد نیست؛ زیرا ممکن است خمیر خیلی سنگین شود.

مرحله چهارم

در این مرحله کنجد و گردوی خرد شده را به خمیر اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مواد خوب در خمیر پخش شوند. سپس فر را روی دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا خوب گرم شود.

مرحله پنجم

داخل سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و بعد از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و آن را به شکل گرد یا بیضی درآورید. برای زیباتر شدن شیرینی‌ها می‌توانید خمیر را پهن کرده و با کاتر شکلی بزنید.

مرحله ششم

حالا خمیرهای قالب زده را در سینی فر بچینید و سینی را داخل فر بگذارید. شیرینی‌ها حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان برای پخت نیاز دارند. وقتی شیرینی‌ها کمی طلایی شدند، می‌توانید آن‌ها را از فر خارج کنید.

مرحله هفتم

بگذارید شیرینی‌ها کاملاً خنک شوند. اگر دوست دارید شیرینی‌ها ظاهری زیباتر داشته باشند، می‌توانید مقداری شکلات تخته‌ای را ذوب کنید و شیرینی‌ها را از یک سمت در شکلات فرو کنید.