آموزش شیرینی گل مینا

شیرینی گل مینا یکی از شیرینی‌های خوشمزه و سنتی ایرانی است که معمولاً در عید نوروز تهیه می‌شود. برای یادگیری طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله شیرینی گل مینا، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کره ۲۰۰ گرم
پوست لیمو رنده شده ۱ قاشق چایخوری
پودر قند ۱۰۰ گرم
آرد ۲۵۰ گرم
وانیل ¼ قاشق چایخوری
آرد ذرت ۲۵۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
بکینگ پودر ½ قاشق چایخوری
رنگ دلخواه پودری ½ قاشق چایخوری

آموزش شیرینی گل مینا

مرحله اول

برای تهیه شیرینی گل مینا، ابتدا کره را ۳۰ دقیقه قبل از یخچال درآورده و بگذارید تا در دمای اتاق نرم شود.

مرحله دوم

لیمو ترش را بشویید و پوست آن را با رنده ریز، رنده کنید. سپس پودر قند را الک کنید. این پودر قند را به همراه کره نرم، پوست لیمو و وانیل در یک کاسه بریزید.

مرحله سوم

مخلوط کره را با همزن برقی در سرعت بالا به مدت ۵ دقیقه بزنید تا رنگ آن روشن و مثل خامه شود. سپس زرده تخم مرغ را از سفیده جدا کرده و به مخلوط اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

مرحله چهارم

آرد، آرد ذرت و بکینگ پودر را در یک کاسه مخلوط کنید. این مخلوط را ۳ بار الک کنید. سپس به آرامی این آرد را به مخلوط کره اضافه کنید و ورز دهید تا خمیری یکدست و نرم به دست آید.

مرحله پنجم

خمیر نرم و لطیفی که تهیه کرده‌اید را آماده کنید و…

“`

زمانی که خمیر به خوبی جمع شد و به دیواره‌های کاسه نمی‌چسبد، اضافه کردن آرد را متوقف می‌کنیم. سپس رنگ پودری را به خمیر اضافه می‌کنیم و دوباره خمیر را ورز می‌دهیم تا رنگ به خوبی در آن پخش شود.

مرحله ششم

حالا خمیر رنگی را در یک کیسه فریزر می‌گذاریم و به آن اجازه می‌دهیم به مدت ۱ ساعت در یخچال استراحت کند. بعد از این مدت، فر را روی دماي ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم می‌کنیم و اجازه می‌دهیم فر خوب داغ شود.

مرحله هفتم

در این مرحله، سطح کار را با یک کیسه فریزر می‌پوشانیم. سپس خمیر را از یخچال بیرون می‌آوریم و آن را روی سطح کار قرار می‌دهیم. بعد از آن، روی خمیر را با کیسه فریزر می‌پوشانیم و با استفاده از وردنه، خمیر را به ضخامت ۱ سانتی‌متر باز می‌کنیم.

مرحله هشتم

حالا از کاتر گل مینا استفاده می‌کنیم تا خمیر را قالب بزنیم. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و شکل‌های بریده شده را درون سینی قرار می‌دهیم. بعد از آن، سینی را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم و به آن اجازه می‌دهیم به مدت ۱۵ دقیقه بپزد.

مرحله نهم

در نهایت، بعد از گذشت ۱۵ دقیقه، سینی را از فر بیرون می‌آوریم و اجازه می‌دهیم شیرینی‌ها کاملا خنک شوند. سپس شیرینی‌های گل مینا را در ظرف دلخواه قرار می‌دهیم و آنها را با چای تازه دم سرو می‌کنیم. نوش جان!