آموزش شیر برنج شکلاتی

شیر برنج شکلاتی یکی از دسرهای خوشمزه ایرانی است که بسیاری از مردم آن را دوست دارند. اگر می‌خواهید طرز تهیه آن را یاد بگیرید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
برنج نیم دانه ½ پیمانه
خامه صبحانه ½ بسته
شیر گرم ½ لیوان
گلاب ۱ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ۱٫۵ قاشق مرباخوری
شکر ۷۵ گرم
نمک ۱ پنس

دستور پخت شیر برنج شکلاتی

قرار دادن قابلمه روی حرارت

برای درست کردن شیر برنج شکلاتی، ابتدا برنج و نمک را در یک قابلمه بریزید. سپس حدود یک و نیم برابر حجم برنج، آب اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید تا برنج خوب بپزد.

پخت برنج

وقتی که آب در قابلمه تمام شد، برنج را امتحان کنید. اگر برنج نرم نشده بود، کمی آب دیگر اضافه کرده و صبر کنید تا آب تمام شود و برنج بپزد.

افزودن سایر مواد

وقتی آب برنج کشیده شد، شیر گرم، خامه و پودر کاکائو را به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. سپس بگذارید تا شیر برنج جا بیفتد.

اضافه کردن شکر و گلاب

در آخرین مرحله پخت، شکر و گلاب را به قابلمه اضافه کنید و کمی حرارت را بالا ببرید تا آب اضافی شیر برنج کم شود و غلیظ شود. بعد از اضافه کردن شکر، طعم آن را بچشید.

سرو

اگر دوست دارید می‌توانید شکر بیشتری به شیر برنج اضافه کنید. همچنین اگر می‌خواهید شیر برنج را به صورت قالبی سرو کنید، مطمئن شوید که آب آن به طور کامل کشیده شود تا هنگام سرو خراب نشود.