آموزش شیش طاووق
شش طاووق یک نوع غذای لذیذ و محبوب است که ریشه آن به لبنان برمیگردد. اگر میخواهید طرز تهیه این غذا را یاد بگیرید، در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
سینه مرغ | ۱ عدد کامل |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
فلفل دلمهای | ۱ عدد |
گوجهفرنگی | ۱ عدد |
ماست | ۲ قاشق غذاخوری |
سرکه سیب | ۲ قاشق غذاخوری |
سویا سس | ۱ قاشق غذاخوری |
سیر | ۳ حبه |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
عسل | ۱ قاشق غذاخوری |
سس کچاپ | ۱ قاشق غذاخوری |
پاپریکا و زنجبیل | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت شیش طاووق
مخلوط مواد اولیه
برای تهیه شیش طاووق لبنانی، اولین قدم این است که یکی از پیازها را به شکل خلالی و درشت خرد کنید و همراه با سیر خرد شده در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس، ماست، سس کچاپ، روغن زیتون، سس سویا و عسل را به کاسه اضافه کنید.
افزودن سرکه سیب و ادویه
در این مرحله، سرکه سیب را به همراه کمی نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و پودر زنجبیل به مواد قبلی اضافه کنید و همه را خوب مخلوط کنید تا کاملاً ترکیب شوند. سپس، سینه مرغ را به شکل مکعبهای کوچک ببرید، شبیه جوجه کباب.
اضافه کردن تکه های مرغ و استراحت دادن
حالا تکههای مرغ را به کاسه اضافه کنید و همه مواد را بخوبی مخلوط کنید تا مرغ مزهدار شود. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال بگذارید.
اضافه کردن فلفل دلمه ای
بعد از این زمان، کاسه را از یخچال بیرون آورده و پیاز باقیمانده و فلفل دلمهای را به شکل مکعبی خرد کنید. بعد از آن، گوشت مرغ را همراه با فلفل دلمهای و سایر مواد مخلوط کنید و سپس آن را آماده کنید تا بپزید.
گریل کردن کباب ها
در این مرحله، سیخهای کباب را روی گریل یا تابه قرار میدهیم تا کباب شوند. اگر بخواهیم کبابها را در تابه بپزیم، بهتر است کمی روغن در تابه بریزیم. بعد از اینکه یک سمت کبابها پخته شد، آنها را برمیگردانیم تا سمت دیگرشان هم بپزد.
غلیظ شدن سس
در حین اینکه کبابها پخته میشوند، موادی را که برای طعمدار کردن گوشت مرغ استفاده کرده بودیم، در یک تابه دیگر میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا سس غلیظ شود. در پایان، شیش طاووق را به همراه این سس سرو میکنیم.
سرو
شیش طاووق را میتوانیم به دو صورت سرو کنیم. یکی اینکه آن را کنار برنج بگذاریم و دیگری اینکه از نانهای مخصوص این غذا استفاده کنیم. این غذای خوشمزه در کشور لبنان معمولاً همراه با نان پیتا یا نان لبنانی به صورت ساندویچی سرو میشود.