“`html
آموزش عدسی رژیمی
عدس، به خاطر مواد مغذی و خاصیتهای سلامتیاش، یک گزینهی عالی برای کسانی است که به تغذیهی سالم توجه دارند. ورزشکاران و افرادی که به سلامتی خود اهمیت میدهند، این غذای پربروتئین را دوست دارند. در این مقاله از سایت رضیم به شما قدم به قدم و با جزئیات کامل روش تهیه عدسی رژیمی را معرفی میکنیم.
مواد لازم | مقدار مواد |
عدس | ۳ فنجان |
رب یا پوره گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۲ عدد |
قارچ (اختیاری) | ۲۵۰ گرم |
سیب زمینی (اختیاری) | ۱ عدد |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
زردچوبه | ½ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ½ قاشق چایخوری |
آب و روغن یا کره | به مقدار کافی |
آموزش عدسی رژیمی
مرحله ۱: آمادهسازی و خیساندن عدس
برای شروع تهیه عدسی رژیمی، ابتدا عدس را پاک میکنیم و سپس در یک کاسه با مقداری آب میریزیم تا چند ساعت خیس بخورد. اگر عدس زودپز داریم، نیازی به خیساندن طولانی نیست.
مرحله ۲: تفت دادن پیاز
در این مرحله، پیازها را پوست کنده و به صورت نگینی خرد میکنیم. یک قابلمه روی حرارت میگذاریم و کمی روغن یا کره به آن اضافه میکنیم، سپس پیازها را ریخته و کمی تفت میدهیم.
مرحله ۳: اضافه کردن ادویهها
زمانی که پیاز نرم و شفاف شد، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کرده و برای چند دقیقه دیگر تفت میدهیم تا عطر ادویهها آزاد شود. حالا عدس خیس شده را آبکشی کرده و به قابلمه اضافه میکنیم.
مرحله ۴: پخت عدس و تنظیم حرارت
چند لیوان آب به قابلمه اضافه میکنیم و حرارت را بالا میبریم تا آب سریع جوش بیاید. وقتی آب به جوش آمد، حرارت را کم کرده و اجازه میدهیم عدس به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزد.
مرحله ۵: اضافه کردن قارچ به عدسی
اگر عدس ما زودپز باشد، ممکن است زمان پخت آن کمتر باشد. در همین حال قارچها را پوست کنده و شسته، سپس به صورت ورقهای نازک خرد میکنیم. بعد از ۱۵ دقیقه از شروع پخت عدس، قارچ را در قابلمه میریزیم.