آموزش عدسی گندم

عدسی گندم یکی از غذاهای خوشمزه و قدیمی در ایران است که با مواد ساده تهیه می‌شود. برای یادگیری روش درست کردن این غذا به صورت کامل، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
عدس ۱ پیمانه
بلغور گندم ½ پیمانه
پیاز ۱ عدد بزرگ
سیب زمینی ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
عصاره آب گوشت به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و فلفل قرمز به مقدار کافی

آموزش عدسی گندم

مرحله اول

برای درست کردن عدسی گندم خوشمزه، ابتدا عدس و بلغور گندم را شسته و هر کدام را در ظرفی جداگانه با آب بگذارید. بگذارید این مواد یک شب در آب بمانند تا خوب خیس بخورند.

مرحله دوم

بعد از اینکه مواد خیس خوردند، پیاز را رنده کنید. سپس یک قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و کمی روغن مایع به آن اضافه کنید. پس از آن پیاز رنده شده را در قابلمه بریزید و تفت دهید.

مرحله سوم

وقتی پیاز نرم و شفاف شد، مقداری فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه به آن اضافه کنید و ادامه دهید به تفت دادن تا همه ادویه‌ها خوب سرخ شوند. سپس رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کنید.

مرحله چهارم

رب گوجه فرنگی را تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و خوب سرخ شود. بعد از آن، عدس و بلغور را به همراه مقداری آب و عصاره گوشت به قابلمه اضافه کنید و بگذارید خوب بپزند.

مرحله پنجم

بعد از پخته شدن مواد، پوست سیب زمینی را بکنید. سپس سیب زمینی را شسته و به شکل مکعب‌های کوچک خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید. کمی نمک بریزید و بگذارید عدسی گندم به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت بماند تا سیب زمینی کاملاً پخته شود.

مرحله ششم

پس از این مدت، وقتی سیب زمینی پخته شد و عدسی غلیظ شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و عدسی را در ظرف سرو بریزید. می‌توانید این غذا را با نان تازه سرو کنید. نوش جان!