آموزش فرنچ تست
فرنچ تست یکی از وعدههای صبحانه خوشمزه در سطح جهانی است که ریشه آن به فرانسه برمیگردد. برای یادگیری چگونگی تهیه این صبحانه خوشمزه، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
نان تست | ۴ عدد |
تخممرغ | ۲ عدد |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
وانیل | یک هشتم قاشق چایخوری |
دارچین | ¼ قاشق چایخوری |
شیر | یک سوم پیمانه |
نمک | ¼ قاشق چایخوری |
کره | ۲۵ گرم |
عسل | به مقدار کافی |
میوه و پودر قند | برای تزیین |
دستور تهیه فرنچ تست
مرحله اول
برای درست کردن فرنچ تست صبحانه فرانسوی، ابتدا تخممرغها را در یک کاسه میریزیم و با چنگال کمی هم میزنیم تا خوب مخلوط شوند. سپس نمک، شکر، دارچین، وانیل و شیر را به آن اضافه میکنیم.
مرحله دوم
بعد از این که همه مواد را در کاسه مخلوط کردیم، کاسه را جلوی دستمان میگذاریم و یک تابه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم. کره را در تابه میریزیم تا ذوب شود.
مرحله سوم
وقتی کره ذوب شد، نانهای تست را در مخلوط تخممرغ و شیر غوطهور میکنیم و سپس آنها را در تابه میگذاریم. برای سرخ شدن نانها، حدود ۳ تا ۴ دقیقه صبر میکنیم و سپس نانها را برمیگردانیم تا سمت دیگرشان هم سرخ شود.
مرحله چهارم
بعد از اینکه همه نانها را سرخ کردیم، آنها را در یک ظرف بر روی هم میچینیم. سپس عسل و پودر قند را روی نانها میریزیم. در پایان، با میوههای دلخواه تزئین کرده و آنها را داغ سرو میکنیم.