آموزش فرنی توت فرنگی
فرنی توت فرنگی یک دسر خوشمزه و ساده است که برای همه سنین مناسب میباشد. اگر میخواهید قدم به قدم طرز تهیه فرنی توت فرنگی را یاد بگیرید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم فرنی توت فرنگی |
|
شیر | ۲ لیوان |
توت فرنگی | ۱ لیوان |
شکر | ۵ قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت | ۵ قاشق غذاخوری |
پودر ژلاتین | ۲ قاشق غذاخوری |
آب سرد | ½ پیمانه |
ژله توت فرنگی | ½ بسته |
بستنی وانیلی | ۱۵۰ گرم |
آموزش فرنی توت فرنگی
مرحله اول
برای تهیه فرنی توت فرنگی، ابتدا باید بستنی را از فریزر خارج کنید و بگذارید ۳۰ دقیقه در دمای اتاق بماند تا آب شود. سپس، پودر ژلاتین را با آب در یک کاسه بریزید تا نرم و اسفنجی شود.
مرحله دوم
حالا پودر ژلاتین را روی بخار کتری بگذارید تا کاملاً ذوب و شفاف شود. در یک قابلمه دیگر، شیر، شکر و نشاسته ذرت را خوب مخلوط کنید و بر روی حرارت ملایم بگذارید تا حل شوند.
مرحله سوم
در این مرحله، مخلوط شیر را بدون توقف هم بزنید تا غلیظ شود. حرارت نباید زیاد باشد تا نشاسته خوب پخته شود. در همین حال، توت فرنگیها را بشویید و در مخلوط کن بریزید تا کاملاً میکس شوند.
مرحله چهارم
بعد از اینکه پوره توت فرنگی آماده شد، آن را به مخلوط شیر اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس، ژله توت فرنگی را هم اضافه کرده و مخلوط کنید تا با هم ترکیب شوند. بعد، قابلمه را از روی حرارت بردارید.
مرحله پنجم
اجازه دهید مخلوط فرنی در دمای اتاق خنک شود و گهگاهی آن را هم بزنید تا سفت شود. سپس، بستنی که آب شده را به آن اضافه کنید.
مرحله ششم
ژلاتین ذوب شده را هم به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. سپس مایه فرنی را در قالبهای سیلیکونی تک نفره بریزید و به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.
مرحله هفتم
وقتی که فرنی کاملاً سفت شد، قالبها را از یخچال بیرون بیاورید و به مدت ۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید. سپس به راحتی میتوانید فرنیها را از قالب جدا کنید. در آخر، آنها را در ظرف سرو قرار داده و با توت فرنگی تزیین کنید. نوش جان!