آموزش فریکادله
فریکادله یکی از غذاهای ساده و خوشمزه از کشور آلمان و دانمارک است که میتوان آن را با مواد مختلف درست کرد. برای آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فریکادله، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۵۰۰ گرم |
جو پرک | ۵۰ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
پیاز | ۲ عدد |
سس خردل | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
پاپریکا، زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه فریکادله
مرحله اول
برای درست کردن فریکادله خوشمزه و ساده، ابتدا پیاز را به صورت ریز خرد کرده و در یک کاسه مناسب میریزیم. سپس گوشت چرخ کرده، تخممرغ و جو پرک را به کاسه اضافه کرده و همهی مواد را خوب مخلوط میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، سس خردل را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و زردچوبه به کاسه اضافه میکنیم و مواد را به خوبی هم میزنیم تا یکدست شوند. سپس روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم.
مرحله سوم
پس از گذشت یک ساعت، کاسه را از یخچال خارج میکنیم. سپس یک تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و مقداری روغن به آن اضافه میکنیم تا خوب داغ شود.
مرحله چهارم
حالا به اندازه یک نارنگی از مایه فریکادله برمیداریم و آن را مانند کتلت به شکل گرد در میآوریم. سپس این شکلها را در روغن داغ قرار میدهیم و اجازه میدهیم تا سرخ شوند. وقتی یک سمت فریکادلهها سرخ شد، آنها را برمیگردانیم.
مرحله پنجم
همینطور همه فریکادلهها را شکل داده و سرخ میکنیم. بعد از این که دو سمت فریکادلهها به خوبی سرخ شد، آنها را از تابه خارج کرده و روی دستمال کاغذی قرار میدهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
مرحله ششم
اگر دوست دارید، میتوانید چند عدد گوجهفرنگی را بهصورت کامل یا نصف شده در تابه بچینید تا در کنار فریکادلهها سرخ شوند. در نهایت، فریکادلهها را در ظرف مورد نظر خود سرو کرده و میتوانید آنها را با نان یا برنج میل کنید.