آموزش فطایر اسفناج

فطایر اسفناج یک نوع پیراشکی خوشمزه است. در تهیه این فطایر از پنیر، سبزیجات و ادویه ها استفاده می شود. شما می‌توانید از هر نوع ماده‌ای برای پر کردن آن استفاده کنید. همان‌طور که از نامش پیداست، در فطایر اسفناج از اسفناج استفاده می‌شود. این فطایرها شبیه به پیراشکی های سبزیجات هستند و می‌توانند به عنوان میان وعده، عصرانه یا حتی به عنوان پیش غذا در مهمانی‌ها سرو شوند. برای یادگیری مراحل کامل تهیه فطایر اسفناج، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم فطایر اسفناج
آرد سفید ۳ لیوان
آب گرم یک و یک چهارم لیوان
شکر ۲ قاشق چای خوری
خمیر مایه فوری دو و نیم قاشق چای خوری
نمک ۲ قاشق چای خوری
روغن زیتون یک چهارم لیوان
مواد میانی
اسفناج ۵۰۰ گرم
جعفری یا گشنیز تازه خرد شده یک چهارم
پیاز خرد شده ۱ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
آب لیمو (اختیاری) ۲ قاشق غذا خوری
سماق ۱ قاشق غذا خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری

آموزش فطایر اسفناج

مرحله اول

برای درست کردن فطایر خوشمزه با اسفناج، در ابتدا یک کاسه بردارید و آب گرم، شکر و خمیر مایه را با هم مخلوط کنید. سپس به آرامی و به تدریج آرد و نمک را الک کرده و به مخلوط اضافه کنید تا زمانی که خمیر جمع شود.

مرحله دوم

سپس خمیر را روی یک سطح مناسب قرار دهید و به مدت ۵ دقیقه ورز دهید. روغن را به آرامی به خمیر اضافه کرده و ادامه دهید تا خمیر یکدست و نرم شود.

“““html

نرم و یک دستی بوجود آید. سپس خمیر را در یک کاسه چرب شده می‌گذاریم و روی آن را می‌پوشانیم.

آموزش فطایر اسفناج

سپس به مدت ۹۰ دقیقه استراحت می‌دهیم تا حجم خمیر دو برابر شود. بعد از آن، خمیر استراحت کرده را ورز می‌دهیم تا پف آن گرفته شود. خمیرها را به ۳۰ تکه مساوی تقسیم می‌کنیم. کف سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و چرب می‌کنیم.

مرحله چهارم

تکه‌های خمیر را روی آن می‌چینیم. روی آن را با پارچه نخی تمیز پوشانده و نیم ساعت دیگر استراحت می‌دهیم. در این فاصله، مواد میانی را تهیه می‌کنیم. برای این کار، اسفناج را شسته و خرد می‌کنیم و درون یک قابلمه می‌پزیم.

مرحله پنجم

اگر اسفناج تازه باشد، نیازی به آب ندارد و خودش پخته می‌شود. اسفناج‌ها را درون یک کاسه می‌ریزیم و می‌گذاریم تا خنک شود. پیاز را شسته و پوست می‌کنیم و به صورت خلالی ریز خرد می‌کنیم. سپس یک تابه برمی‌داریم.

آموزش فطایر اسفناج

سپس با مقدار کمی روغن مایع روی حرارت قرار می‌دهیم تا روغن داغ شود. پیازها را به آن اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا طلایی و سبک شود. آنها را از تابه خارج کرده و بعد از اینکه خنک شد، به اسفناج‌ها اضافه می‌کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله، جعفری خرد شده و روغن زیتون و آب لیمو و سماق و نمک را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط می‌کنیم. تکه‌های خمیر که استراحت کرده‌اند را یکی یکی با دست یا وردنه باز کرده و مقداری از مخلوط اسفناج را وسط خمیر می‌گذاریم.

مرحله هشتم

سپس دو لبه پایینی خمیر را به هم چسبانده و بعد لبه بالا را فیکس می‌کنیم تا به شکل مثلث در بیاید. در ادامه مثلث‌های خمیری را درون سینی فر قرار داده و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که روی فطایرها طلایی شود قرار می‌دهیم.

آموزش فطایر اسفناج

توجه داشته باشید که باید فر را از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنیم تا به خوبی گرم شود. سپس فطایرها را از فر خارج کرده و صبر می‌کنیم تا کمی از حرارت بیفتد، بعد درون ظرف مناسب سرو قرار می‌دهیم و سرو می‌کنیم.