آموزش فوکاچا تابه ای

فوکاچا یک نوع نان لایه‌ای خوشمزه است که از دو لایه خمیر درست می‌شود. می‌توانید بین این لایه‌ها هر نوع گوشتی یا سبزیجاتی را قرار دهید. در این دستور، از ژامبون و پنیر برای پرکردن استفاده می‌شود. خمیر این نان از ریکوتا و آرد تهیه می‌شود که نتیجه آن خمیری نرم و خوشمزه است. این غذا را می‌توان به عنوان وعده اصلی یا پیش غذا در مهمانی‌ها سرو کرد. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله فوکاچا تابه‌ای، ادامه مقاله را بخوانید.

مواد لازم فوکاچا تابه ای
آرد ۳۰۰ گرم
ریکوتا یا ماسکارپونه ۲۵۰ گرم
آب ۱۷۰ میلی لیتر
بکینگ پودر نیم ساشه
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری
نمک کمی
ژامبون ۱۵۰ گرم
پنیر ۵ ورق

آموزش فوکاچا تابه ای

مرحله اول

برای درست کردن این غذای خوشمزه ایتالیایی، ابتدا خمیر را آماده می‌کنیم. یک کاسه بردارید و آرد را داخل آن بریزید. سپس ریکوتا را خوب آبکش کرده و به آرد اضافه کنید. بکینگ پودر و نمک را هم بیفزایید و با قاشق همه مواد را مخلوط کنید.

مرحله دوم

حالا مواد مایع شامل آب و روغن را به مخلوط اضافه کنید. با دست شروع به ورز دادن کنید تا خمیری نرم و یکدست به دست آید. سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. روی سطح کار را کمی آرد پاشی کنید.

آموزش فوکاچا تابه ای

در این مرحله یکی از قسمت‌های خمیر را با کمک وردنه روی سطح کار به صورت یکنواخت باز کنید. باید یک دایره درست کنید که خیلی نازک نباشد. سپس یک تابه نچسب را با روغن زیتون چرب کرده و خمیر را درون آن قرار دهید.

مرحله چهارم

حالا با برش‌های ژامبون و پنیر روی خمیر را به طور یکنواخت پر کنید. سپس قسمت دیگر خمیر را هم به همان اندازه باز کنید و بر روی مواد قرار دهید. لبه‌ها را خوب به هم بچسبانید. فوکاچا را روی حرارت متوسط بپزید.

آموزش فوکاچا تابه ای

به مدت ۵ دقیقه روی آن را بپوشانید تا طلایی و ترد شود. سپس سطح آن را با روغن چرب کنید و آن را برعکس کنید تا طرف دیگر هم پخته شود. طرف دیگر را نیز به مدت ۵ دقیقه دیگر بپزید. در نهایت فوکاچا را از تابه بیرون بیاورید و در ظرف مورد نظر خود سرو کنید.