آموزش فگاتو

فگاتو یکی از غذاهای خوشمزه و معروف جهانی است که ریشه‌اش به ایتالیا برمی‌گردد. برای یادگیری دستور پخت این غذا، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
جگر گوسفندی ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ
سیر ۲ حبه
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوری
کره ۲ قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک یک هشتم پیمانه
آب ½ پیمانه
سس چیلی ۱ قاشق غذاخوری
پودر اورگانو به مقدار کافی
آویشن و فلفل سفید به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور تهیه فگاتو ایتالیایی

آماده کردن جگر

برای درست کردن خوراک جگر فگاتو، ابتدا باید جگر را به قطعاتی به اندازه‌ی یک در سه سانتی‌متر برش بزنیم و بعد کنار بگذاریم. سپس پیاز را نازک خلالی می‌بریم و با مقداری کره در یک تابه مناسب تفت می‌دهیم.

تفت دادن پیاز

پیاز را خوب تفت می‌دهیم تا رنگش طلایی شود. بعد سیر را ریز خرد کرده و به پیاز اضافه می‌کنیم تا کمی با هم تفت بخورند و عطر سیر آزاد شود. سپس جگرهای خرد شده را به تابه اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم.

افزودن ادویه

زمانی که رنگ جگر تغییر کرد، مقداری نمک، فلفل سیاه، پودر اورگانو، آویشن و فلفل سفید به آن اضافه می‌کنیم و تفت دادن را ادامه می‌دهیم تا ادویه‌های مختلف با مواد دیگر مخلوط شوند. در مرحله بعد، رب گوجه‌فرنگی را به جگرها اضافه می‌کنیم.

تفت دادن رب گوجه فرنگی

رب گوجه‌فرنگی را به خوبی تفت می‌دهیم تا رنگ آن تغییر کند و کاملاً سرخ شود. سپس سرکه بالزامیک را به تابه اضافه می‌کنیم و چند دقیقه مواد را هم می‌زنیم تا طعم سرکه به جگرها برود و خوش‌طعم شوند.

افزودن آب و سرکه و پخت جگر ها

بعد از این که سرکه را مخلوط کردیم، آب را اضافه می‌کنیم و درب تابه را می‌گذاریم تا جگرها به خوبی پخته شوند. بعد از اینکه جگرها کاملاً پخته شدند و آب درون تابه کم شد، سس چیلی را به تابه اضافه می‌کنیم.

سرو

حالا مواد را مخلوط می‌کنیم تا سس با باقی مواد ترکیب شود، سپس تابه را از روی حرارت برمی‌داریم. حالا خوراک فگاتو را در ظرف مورد نظر سرو می‌کنیم، سپس با سیب‌زمینی سرخ شده تزئین کرده و همراه با نان تازه ارائه می‌دهیم.