آموزش فیله مرغ پنیری

فیله مرغ پنیری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پر انرژی است که به صورت سرخ کرده تهیه می‌شود و طعمی شبیه به مرغ سرخ‌شده دارد. در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه این غذا را با هم مرور کنیم.

مواد لازم برای ۴ نفر
فیله مرغ درشت ۸ عدد
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
پنیر گودا ۴ ورق
تخم مرغ ۲ عدد
پودر سوخاری ۱ پیمانه
زنجبیل ½ قاشق چایخوری
پاپریکا ½ قاشق چایخوری
ادویه کاری ½ قاشق چایخوری
آویشن ½ قاشق چایخوری
پودر سیر ½ قاشق چایخوری
روغن مخصوص سرخ کردنی به مقدار کافی

آموزش فیله مرغ پنیری

مرحله اول

برای تهیه فیله مرغ پنیری بهتر است از فیله‌های بزرگ استفاده کنید تا بتوانید به راحتی پنیرها را داخل آن‌ها قرار دهید. ابتدا فیله‌ها را در یک کیسه فریزر بگذارید و با بیفتک‌کوب روی آن‌ها بزنید تا کمی باز شوند.

مرحله دوم

اگر بیفتک‌کوب نداشتید، می‌توانید با کف یک قابلمه سنگین به جای آن استفاده کنید. سپس فیله‌ها را از کیسه بیرون آورده و ادویه‌ها را همراه با یک قاشق غذاخوری روغن در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.

مرحله سوم

حالا مخلوط ادویه‌ها را با برس روی فیله‌ها بمالید، سپس آن‌ها را روی یک سینی قرار داده و با سلفون بپوشانید. فیله‌ها را به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا طعم‌دار شوند.

مرحله چهارم

پس از طعم‌دهی، فیله‌ها را از یخچال بیرون بیاورید. مقداری پنیر پیتزا و یک تکه پنیر گودا را در وسط فیله‌ها بگذارید و سپس به شکل رولت بپیچید و به خوبی محکم کنید تا موقع سرخ کردن باز نشوند.

مرحله پنجم

در این مرحله، تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و کمی ادویه به آن اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا حالت لختگی آن‌ها گرفته شود. پودر سوخاری را نیز در یک کاسه جدایی بریزید.

مرحله ششم

حالا رول‌های مرغ را ابتدا در تخم‌مرغ و سپس در پودر سوخاری بغلتانید. این کار را دو بار تکرار کنید و سپس رول‌ها را در یک سینی قرار دهید. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت بگذارید و مقداری روغن در آن بریزید.

مرحله هفتم

زمانی که روغن به خوبی داغ شد، رول‌های فیله مرغ را در آن سرخ کنید. پس از سرخ کردن، آن‌ها را روی دستمال حوله‌ای بگذارید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود و سپس با سس مورد علاقه‌تان سرو کنید.