آموزش فینگر فود چوبی

فینگر فود چوبی یکی از انواع پیش غذاهای خوشمزه و محبوب در دنیای غذاست که معمولا با سس کچاپ در کنار غذا سرو می‌شود. برای یادگیری آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله فینگر فود چوبی، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم فینگر فود چوبی
خمیر هزارلا ۱ بسته
هات‌ داگ ۱ عدد
فلفل دلمه ای ½ فلفل دلمه ای
ذرت ½ پیمانه
پنیر پیتزا ۱ پیمانه
زرده تخم مرغ ۱ عدد
سس کچاپ به مقدار کافی
فلفل سیاه، پودر آویشن و پرک سیر به مقدار کافی

آموزش فینگر فود چوبی

مرحله اول

برای شروع تهیه فینگر فود چوبی خوشمزه، ابتدا فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا خوب گرم شود. سپس خمیر هزارلا را روی یک سطح تمیز قرار می‌دهیم و مقداری سس کچاپ روی آن می‌ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله با کمک یک برس، سس کچاپ را به‌طور یکنواخت روی خمیر پخش می‌کنیم. سپس هات‌داگ را به همراه فلفل دلمه‌ای، به قطعات کوچکی برش می‌زنیم. بعد از آن مقداری فلفل سیاه، پودر آویشن، و پرک سیر را به‌طور یکنواخت روی خمیر می‌پاشیم.

مرحله سوم

در این مرحله، هات‌داگ‌های خرد شده، فلفل دلمه‌ای و ذرت را به‌طور یکنواخت روی خمیر می‌ریزیم و سپس روی همه آنها را با پنیر پیتزا می‌پوشانیم. حالا باید با احتیاط خمیر را رول کنیم تا مواد داخل آن بیرون نریزد.

مرحله چهارم

در این مرحله، سطح خمیر رول شده را با زرده تخم‌مرغ رومال می‌کنیم و با یک چاقو خمیر را به اندازه‌های دلخواه برش می‌زنیم. سپس قطعات برش داده شده را در قالب مافین که با کمی روغن مایع چرب کرده‌ایم، قرار می‌دهیم.

مرحله پنجم

حالا قالب را در طبقه میانی فر قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم فینگر فودها به مدت ۲۰ دقیقه بپزند تا طلایی و خوش‌تنظیم شوند. بعد از این زمان، قالب را از فر خارج کرده و می‌گذاریم تا فینگر فودها خنک شوند.

مرحله ششم

وقتی فینگر فودها خنک شدند، آنها را از قالب خارج کرده و در یک ظرف مناسب می‌گذاریم. سپس می‌توانیم یک چوب بستنی را به دلخواه در آنها فرو کنیم. در نهایت، فینگر فودها را به همراه سس دلخواه سرو کنیم. نوش جان!